Οριέ: «Γι' αυτό δολοφονήθηκε ο αδερφός μου, ήταν καλύτερος από εμένα στη μπάλα...»

Ο Σερζ Οριέ βρήκε δύναμη να μιλήσει για τον φόνο του αδερφού του στην Τουλούζη, τονίζοντας πως έγινε για τα μάτια μιας γυναίκας... «Ήταν καλύτερος από εμένα, είχε ταλέντο, όμως εγώ είχα αποφασιστικότητα να κάνω κάτι σπουδαίο» είπε για την ποδοσφαιρική καριέρα του εκλιπόντα...  



Οριέ: «Γι' αυτό δολοφονήθηκε ο αδερφός μου, ήταν καλύτερος από εμένα στη μπάλα...»

Ο δεξιός φουλ – μπακ της Τότεναμ έχασε τον αδερφό του τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας κι όμως 48 ώρες αργότερα μίλησε με τον Ζοσέ Μουρίνιο και ήθελε να παίξει απέναντι στη Νιούκαστλ για να ξεσπάσει στο γήπεδο.

Έχοντας ταξιδέψει πίσω στην πατρίδα του για να σταθεί στη μητέρα του μετά την τραγωδία με τον αδερφό του, ο Οριέ ανέφερε:

«Ήταν ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου. Δεν συμφωνούσαμε συχνά, όμως σε καλές και σε άσχημες στιγμές μου έστελνε μηνύματα και με στήριζε. Μου έστελνε μήνυμα για κάθε παιχνίδι. Είναι μεγάλη η απώλεια... Ήταν καλύτερος από εμένα στο ποδόσφαιρο, είχε ταλέντο, όμως εγώ είχα αποφασιστικότητα και ήμουν αφοσιωμένος για να πετύχω. Είχε ποιότητα, εγώ όμως ήμουν αποφασισμένος... Συνέχισε να παίζει στην Τουλούζη δίχως να λέει σε κάποιον ότι είναι αδερφός μου... Τόσο ταπεινός...

Η αλήθεια είναι ότι δολοφονήθηκε για μια γυναίκα... Στο κλαμπ που είχε πάει συνάντησε μια πρώη σύντροφό του και πήγε να της μιλήσει. Ο νυν δεσμός της δεν ήθελε να τους βλέπει μαζί, όμως, ο αδερφός μου δεν του έδινε σημασία. Όταν εκείνος πήγε να φάει, επέστρεψε στο μαγαζί, βρήκε τον Κρίστοφερ και τον πυροβόλησε...».

Κώστας Ζάλιαρης