Ζημιά στο 96' για τη Γιουνάιτεντ, εκτός 4άδας στην ισοβαθμία! (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν καθάρισε το παιχνίδι απέναντι στη Σαουθάμπτον όταν θα μπορούσε και τιμωρήθηκε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με τους «άγιους» να διαμορφώνουν το τελικό 2-2 στο «Ολντ Τράφορντ»! Με δέκα παίκτες στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Σόλσκιερ λόγω τραυματισμού του Μπράντον Γουίλιαμς στο κεφάλι. Υπερέχει η Λέστερ στην ισοβαθμία και είναι εκείνη που παραμένει στην 4άδα! 



Ζημιά στο 96' για τη Γιουνάιτεντ, εκτός 4άδας στην ισοβαθμία! (vid)

Το ελπιδοφόρο στυλ παιχνιδιού της Σαουθάμπτον και ο τρόπος που παρουσιάστηκε στο «Ολντ Τράφορντ», αρχικά της χάρισε τύχη. Γιατί από το λάθος του Γουόρντ – Πράους, ο Μαρσιάλ στο 10ο λεπτό νικήθηκε κατά κράτος από τον ΜακΚάρθι και τα έβαζε με την τύχη του. Στο 12', οι «άγιοι» που πίεζαν ψηλά και ήταν θαρραλέοι, εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του Πογκμπά λίγο έξω από την περιοχή, ο Ινγκς έκλεψε, ο Ρέντμοντ έκανε το γύρισμα και ο Άρμστρονγκ σκόραρε για το 1-0! Η Γιουνάιτεντ αντέδρασε πολύ σωστά παρά το γεγονός πως ο Σόλσκιερ έδειχνε προβληματισμένος. Ο Μαρσιάλ πρωταγωνίστησε γιατί στο 20ο λεπτό με πλάτη στην εστία κατάφερε να κάνει την τελευταία στιγμή την ασίστ στον Ράσφορντ για το αριστερό πλασέ του Άγγλου και το 1-1, ενώ, στο 23' ο Γάλλος από αριστερά πάτησε περιοχή, πέρασε τον Γουόκερ – Πίτερς και με τη μπάλα στο δεξί σούταρε δυνατά για την ανατροπή και το 2-1!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν καταφέρει άμεσα ν' αντιστρέψουν την κατάσταση σε διάστημα δυο λεπτών και 31 δευτερολέπτων, με τον Μαρσιάλ να πετυχαίνει 50 τέρματα στην Πρέμιερ Λιγκ και ο πρώτος που έφτασε σε αυτό τον αριθμό των γκολ μετά τον Ρούνεϊ από τον Μάρτιο του 2008. Η Σαουθάμπτον ήθελε να συνεχίσει να παραμένει εντός του παιχνιδιού παρά το εις βάρος της σκορ, ώστε να διατηρήσει τις πιθανότητες για να πάρει κάτι φεύγοντας από το «Ολντ Τράφορντ», με τον Άρμστρονγκ να είναι ο πιο δραστήριος. Και πάλι, όμως, ο Ράσφορντ ήταν εκείνος που έφτασε πιο κοντά στο γκολ στο 55ο λεπτό στέλνοντας τη μπάλα λίγο έξω. Λίγο αργότερα μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση με τον Γουόκερ – Πίτερς από δεξιά κι ένα γύρισμα στην περιοχή δεν βρήκε ούτε τον Ινγκς, ούτε τον Τσε Άνταμς, ενώ στο 68ο λεπτό κι ενώ ο Ράσφορντ πίστεψε πως θα πετύχαινε το τρίτο γκολ για τη Γιουνάιτεντ, είχε τον Μπέρτραντ να διώχνει πάνω στη γραμμή! Η ομάδα του Σόλσκιερ δεν βρήκε κι άλλο γκολ για να τελειώσει το ματς, οι «άγιοι» έδειχναν να μην καταφέρνουν να μετουσιώσουν τις προθέσεις τους σε κάτι καλό, ειδικά όταν στο 85ο λεπτό ο Ντε Χέα σταμάτησε εκπληκτικά και σωτήρια μια προσπάθεια του Ρέντμοντ. 

Στο 96ο λεπτό, όμως, με τη Γιουνάιτεντ να παίζει με δέκα παίκτες λόγω του τραυματισμού του Μπράντον Γουίλιαμς στο κεφάλι, μια εκτέλεση κόρνερ, μια πρώτη κεφαλιά του Μπέντναρεκ και μια προβολή του Ομπαφέμι διαμόρφωσαν το τελικό 2-2 κάνοντας μεγάλη ζημιά στους «κόκκινους διαβόλους»! 

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουάν – Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο (75' Γουίλιαμς), Πογκμπά (63' Φρεντ), Μάτιτς, Γκρίνγουντ (84' Τζέιμς), Μπρούνο Φερνάντες (84' ΜακΤόμινεϊ), Ράσφορντ, Μαρσιάλ

Σαουθάμπτον: ΜακΚάρθι, Γουόκερ – Πίτερς, Στέφενς, Μπέντναρεκ, Μπέρτραντ, Άρμστρονγκ (70' Σμόλμπουν), Γουόρντ – Πρόους, Ρομέου (87' Ομπαφέμι), Ρέντμοντ, Ινγκς, Άνταμς (64' Λονγκ)

Κώστας Ζάλιαρης