«Φωτιά» η επίθεση της Γιουνάιτεντ, «καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο η Λέστερ (vids)

Με σκορ 5-2 επικράτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της Μπόρνμουθ στο «Ολντ Τράφορντ» για την 33η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Με «τρίποντο» συνέχισε και η Λέστερ, η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο Κρίσταλ Πάλας με σκορ 3-0 στο «Κινγκ Πάουερ».



«Φωτιά» η επίθεση της Γιουνάιτεντ, «καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο η Λέστερ (vids)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπόρνμουθ 5-2

Ο Τζούνιορ Στάνισλας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο «Ολντ Τράφορντ» με τη συμπλήρωση 16 αγωνιστικών λεπτών. Ο 30χρονος άσος σημείωσε ένα εκπληκτικό τέρμα, πιάνοντας αδιάβαστούς τους Μαγκουάιρ-Ντε Χέα.

Η απάντηση των γηπεδούχων υπήρξε άμεση, αφού ο Μέισον Γκρίνγουντ ισοφάρισε στο 29’, πριν ο Ράσφορντ ευστοχήσει στο πέναλτι που καταλόγισε ο Μάικ Ντιν για χέρι του Σμιθ στο 35ο λεπτό. Πριν από το τέλος του ημιχρόνου, ο Άντονι Μαρσιάλ πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με δεξί φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Μπόρνμουθ να κερδίζει πέναλτι σε χέρι του Μπαϊγί. Ο Κινγκ ανέλαβε την εκτέλεση και μείωσε σε 3-2 στο 50’ ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ντανζουμά βρήκε εκ νέου δίχτυα για τα «κεράσια», με την προσπάθειά του να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και έφτασαν στο τελικό 5-2 με το δεύτερο γκολ του Γκρίνγουντ (54’) αλλά και το εκπληκτικό χτύπημα φάουλ του Φερνάντες στο 59ο λεπτό.

 

Λέστερ-Κρίσταλ Πάλας 3-0

Ισόπαλες χωρίς τέρματα ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο στο «Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ» οι Λέστερ και Κρίσταλ Πάλας, με το ματς να παραμένει ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα μέχρι τη συμπλήρωση 49 αγωνιστικών λεπτών.

Σε αυτό το χρονικό σημείο ο Ιεανάτσο άνοιξε το σκορ από κοντινή απόσταση εκμεταλλευόμενος τη μεταβίβαση του Τίλεμανς ενώ το 2-0 σημείωσε ο Τζέιμι Βάρντι στο 77’. Μια φάση που ξεκίνησε από την επιμονή του Μπαρνς, ο οποίος έκλεψε την μπάλα από τον Σακό και «χάρισε» έτοιμο γκολ στον συμπαίκτη του…

Την τελική εικόνα του ματς διαμόρφωσε και πάλι ο Βάρντι, ο οποίος ξεχύθηκε ταχύτατα στην αντεπίθεση και πλάσαρε υποδειγματικά τον… ανήμπορο να αντιδράσει Γκαϊτά.

 

Γιάννης Τζιουμακλής