«Σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις Λίβερπουλ και Τιάγκο»

Σε προχωρημένες συζητήσεις για να συνεχίσει την καριέρα του στο Μέρσεϊσαϊντ βρίσκεται η Λίβερπουλ με την Μπάγερν Μονάχου, με τον ίδιο τον Τιάγκο Αλκάνταρα να παρουσιάζεται πολύ θετικός να μετακινηθεί στους πρωταθλητές Αγγλίας.



«Σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις Λίβερπουλ και Τιάγκο»

Μια κίνηση που θα δώσει άλλον αέρα στην μεσαία γραμμή, μιας και μιλάμε για έναν από τους κορυφαίους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές όσον αφορά την μεταβίβαση της μπάλας -έναν μαέστρο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ονόματα-θρύλους, είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει (σύμφωνα με όσα λέγονται στην Ισπανία) η κάτοχος της Πρέμιερ Λιγκ.

Με τον Τιάγκο να ψάχνει άλλες εμπειρίες στα 29 του μετά από μια πολυετή παρουσία στην Γερμανία, η «Sport» ισχυρίζεται πως έχει πληροφορηθεί για πολύ προχωρημένες συζητήσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους, που οσονούπω θα στείλουν τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα στο «Άνφιλντ» με ένα ποσό της τάξης των 30 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο στην Αγγλία το θέμα δεν φαίνεται να αναπαράγεται σαν να είναι τελεσίδικο, κάτι που ισχύει έντονα ειδικά τα τελευταία χρόνια, όταν κάποιος ποδοσφαιριστής δηλαδή είναι μια ανάσα από το να ανακοινωθεί.

Το δημοσίευμα καταλήγει πως ο παίκτης είχε συνομιλία με τον Γιούργκεν Κλοπ κατά την οποία πείστηκε πλήρως πως... δεν θα το μετανιώσει, καθώς επίσης πως θα πρέπει να περιμένουμε για το επόμενο στάδιο των εξελίξεων.