Δεν την... παλεύει άλλο ο Ντομπελέ

Απηυδισμένος με την κατάσταση στην Τότεναμ, και κυρίως με τον Ζοσέ Μουρίνιο, είναι ο Τανγκί Ντομπελέ, ο οποίος ψάχνεται για να φύγει από το Λονδίνο. Δεν τον αφήνει να φύγει ο Πορτογάλος!



Δεν την... παλεύει άλλο ο Ντομπελέ

Ο Γάλλος μέσος είναι ένας παίκτης στα μέτρα του Μπλεζ Ματουιντί, ένας εξαιρετικός box-to-box μέσος, αλλά στους Spurs δεν έχει καταφέρει να δείξει την πραγματική του αξία.

Τόσο με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο όσο και με τον Μουρίνιο, είναι λίγα τα καλά παιχνίδια του αφού το στυλ της ομάδας πολλές φορές δεν τον βοηθάει να «ξεδιπλωθεί». Χώρια της περίπλοκης κατάστασης στο αγωνιστικό, πλέον φαίνεται να μην έχει ούτε σύμμαχο τον προπονητή του, αφού γράφεται στην Γαλλία πως οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι αρκετά ψυχρές.

Ωστόσο ο «Special One» δεν δείχνει διατεθειμένος να χάσει μια λύση από το ρόστερ του, έστω και με αυτά τα δεδομένα, την ώρα που μεγάλοι σύλλογοι όπως η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν Μονάχου και η Παρί Σεν Ζερμέν κοιτούν από κοντά τις εξελίξεις. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λυών, με την οποία έπαιξε ακριβώς στις ικανότητές του, τα σκέφτεται όλα αυτά και ακούγεται πως έχει αποφασίσει να φύγει, αλλά θα πρέπει να είναι αρκετά υπομονετικός για να συμβεί κάτι τέτοιο στο άμεσο μέλλον μιας δεν έχει και κανένα συμβόλαιο που λήγει στα... κοντά, αλλά το 2025.