Ήρθε και η επιβεβαίωση από τον Αγουέρο

Την είδηση πως θα μείνει εκτός για το επόμενο διάστημα εξαιτίας τραυματισμού στο γόνατο επιβεβαίωσε ο Σέρχιο Αγουέρο.



Ήρθε και η επιβεβαίωση από τον Αγουέρο

Ο Αργεντινός αποκόμισε πρόβλημα στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μπέρνλι και σύμφωνα με την ενημέρωση της επόμενης ημέρας (σ.σ. σήμερα) θα ταξιδέψει στην Βαρκελώνη για να αποκαταστήσει εκεί την ζημιά.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο ίδιος, γράφοντας το απόγευμα στους επίσημους λογαριασμούς του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

«Η μαγνητική που έκανα σήμερα το πρωί επιβεβαίωσε πως υπέστην ζημιά στο αριστερό μου γόνατο. Είναι κρίμα αλλά είμαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και απολύτως συγκεντρωμένος στο να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τα μηνύματά σας».

Το σίγουρο είναι πως δεν θα αγωνιστεί ξανά την φετινή σεζόν για την Πρέμιερ Λιγκ, ενώ θα γίνει αγώνας δρόμου για να είναι έτοιμος για την ρεβάνς με την Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League και με την ευχή όλων στους «πολίτες» και στα παιχνίδια που ελπίζουν πως θα έρθουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, εν αναμονή πάντα και της ένστασης για την γενικότερη ευρωπαϊκή παρουσία του συλλόγου του Μάντσεστερ.