Ούτε που χρειάστηκε... τσεκάρισμα! (Video)

Ούτε τσεκάρισμα, ούτε τίποτα! Η Σαουθάμπτον πήρε καθαρή νίκη με σκορ 3-0 στην έδρα της Νόριτς και επί της ουσίας ξεμπερδεύει με την παραμονή στην κατηγορία, την ώρα που τα «καναρίνια» παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.



Ούτε που χρειάστηκε... τσεκάρισμα! (Video)

Κάνοντας ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, κάτι στο οποίο βοήθησαν τα δύο πολύ γρήγορα γκολ μετά την επιστροφή από τα αποδυτήρια, οι «Άγιοι» πήραν μια πολύ άνετη νίκη απέναντι στην ουραγό και έκαναν σημαντικό βήμα κατά την επανέναρξη της λίγκας.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερες στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, με αμφότερες τις πλευρές να παίζουν περισσότερο αναγνωριστικά παρά με διάθεση να δημιουργήσουν. Οι φιλοξενούμενοι ζεστάθηκαν πιο γρήγορα και απείλησαν με τον Ντάνι Ινγκς, ωστόσο η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και έτσι δεν άνοιξε το σκορ μέχρι να ολοκληρωθούν τα πρώτα 45’.

Ό,τι δεν πέτυχε νωρίτερα ο Ινγκς, το πέτυχε στο 49ο λεπτό δείχνοντας τον δρόμο για την επικράτηση, με τον Στιούαρτ Άρμστρονγκ να σουτάρει χαμηλά στην γωνία πέντε λεπτά αργότερα και ουσιαστικά να βάζει... ταφόπλακα στην αναμέτρηση. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον Νέιθαν Ρέντμοντ στο 79’ και αφότου η Νόριτς είχε μειώσει σε 1-2, μόνο και μόνο για να δει το γκολ να ακυρώνεται σε πρώτο χρόνο (ορθώς) ως οφσάιντ.

Ανέβηκε 13η με 37 βαθμούς η Σαουθάμπτον, μόλις στους 21 μετά από 30 αγωνιστικές το σύνολο του Ντάνιελ Φάρκε, που δείχνει πως θα αποτελεί την πρώτη ομάδα που θα υποβιβαστεί σε αυτήν την περίεργη αγωνιστική περίοδο.

Άξιο αναφοράς είναι πως πριν από το παιχνίδι έγινε τσεκάρισμα στην τεχνολογία γραμμής μετά το συμβάν στο Άστον Βίλα - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Δείτε το στιγμιότυπο:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Probably a good idea to double-check the goal-line technology ahead of tonight's matches...👀 - Join us live on Sky Sports Premier League now for Norwich v Southampton! 👋

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sky Sports (@skysports) στις