Θα προπονούσε στην Αγγλία ο Καναβάρο

Δείχνοντας εκτίμηση προς τους Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Φάμπιο Καναβάρο δήλωσε πως είναι φαν της Πρέμιερ Λιγκ και πως θα ήθελε να δοκιμάσει την προπονητική του τύχη σε έναν αγγλικό (ή και γενικότερα, ευρωπαϊκό) σύλλογο.



Θα προπονούσε στην Αγγλία ο Καναβάρο

Ο τελευταίος αμυντικός που κατέκτησε Χρυσή Μπάλα είναι στην Γκουανγκτζού Εβεργκράντε από το 2017, βλέποντας την Κίνα ως μια εμπειρία για το μέλλον και εκεί που θέλει να βρεθεί πραγματικά. Στην Ευρώπη, και ιδανικά στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο φαν των Κλοπ και Γκουαρδιόλα, ανέφερε:

«Ελπίζω κάποια μέρα να βρεθώ στην Πρέμιερ Λιγκ. Έχω δει κάθε παιχνίδι, μου αρέσει η αγγλική ποδοσφαιρική κουλτούρα. Είμαι στην Κίνα για να προσπαθήσω να βελτιώσω την τακτική μου και τις γενικότερες ιδέες μου γύρω από το ποδόσφαιρο. Φυσικά είμαι σε έναν από τους καλύτερους ασιατικούς συλλόγους, ωστόσο στο μέλλον θα ήθελα να δοκιμάσω την εμπειρία της Ευρώπης. Θέλω να προσπαθήσω να γίνω ανταγωνιστικός σε αυτό το επίπεδο.

Μου αρέσει η νοοτροπία του Κλοπ και την ίδια στιγμή μου αρέσει η κουλτούρα του Πεπ γύρω από το άθλημα γιατί πάντα ζητάει την πίεση είτε με την κατοχή της μπάλας είτε χωρίς αυτή. Όμως πρέπει να έχεις τον έλεγχο του αγώνα και να προσπαθείς να κερδίσεις. Έχω τις τακτικές μου και μια μέρα ελπίζω να τις δείτε».