Τότε που ο Αρσάβιν πάγωνε το «Άνφιλντ» (Video)

Πέρασαν κιόλας 11 χρόνια από την μοναδική εμφάνιση του Αντρέι Αρσάβιν με τη φανέλα της Άρσεναλ στο «Άνφιλντ», με τον Ρώσο να παίρνει το βραβείο του MVP σε ένα τρελό 4-4 και επί της ουσίας να τελειώνει τις ελπίδες της Λίβερπουλ για κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ.



Τότε που ο Αρσάβιν πάγωνε το «Άνφιλντ» (Video)

Σε μία τρελή βραδιά και ακόμη ένα παραγωγικό παιχνίδι που προσφέρουν οι δύο ομάδες όταν τίθενται αντιμέτωπες, ο Αρσάβιν έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του και παράλληλα έκανε πολλούς να ελπίζουν πως οι «κανονιέρηδες» είχαν βρει ένα διαμάντι από την Ζενίτ της Αγίας Πετρούπολης.

Μπορεί ο βραχύσωμος επιθετικός να μην ανταπέδωσε τις προσδοκίες, ωστόσο οι οπαδοί του συλλόγου θα τον θυμούνται για πάντα για εκείνο το τρελό 4-4, με τον Αρσάβιν να σηκώνει αρχικά τρία δάχτυλα και στην συνέχεια τέσσερα, έχοντας τελειώσει με ιδανικό τρόπο αντεπίθεση του Θίο Γουόλκοτ.

Με το τέλος του ματς, η Λίβερπουλ ήταν μπροστά στην ισοβαθμία από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» χρωστούσαν και δύο παιχνίδια, παίρνοντας στην συνέχεια τον τίτλο.

Δείτε τα τέσσερα γκολ του Αρσάβιν στο «Άνφιλντ»: