Ριβάλντο: «Ήθελα να παίξω στη Γιουνάιτεντ»!

Για τη μεγάλη του επιθυμία να παίξει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα αν και υπήρξαν φήμες, αναφέρθηκε ο Ριβάλντο!  



Ριβάλντο: «Ήθελα να παίξω στη Γιουνάιτεντ»!

Ο παλαίμαχος σούπερ σταρ αποκάλυψε μια ιστορία από το παρελθόν που… ενέπλεξε το όνομά του με τους «κόκκινους διαβόλους». Η πολυπόθητη, για τον ίδιο επιθυμία, δεν έγινε όμως ποτέ πραγματικότητα.

«Υπήρξαν φήμες, αμέσως μετά την επική κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενάντια στην Μπάγερν Μονάχου. Στον τελικό του 1999 βρισκόμουν στις εξέδρες του «Καμ Νου» και σκεφτόμουν πως εάν θα έπαιζα ποτέ στην Πρέμιερ Λιγκ, θα το έκανα μόνο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», τόνισε χαρακτηριστικά ο 47χρονος πλέον Βραζιλιάνος και συνέχισε:

«Υπήρχαν και άλλες καλές ομάδες στην Αγγλία, όπως η Άρσεναλ, η Τσέλσι και η Λίβερπουλ. Ανέκαθεν όμως με εντυπωσίαζε η Γιουνάιτεντ, τόσο για τα τρόπαια που κατακτούσε, όσο και για τον τρόπο που αγωνιζόταν. Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε πει καλά λόγια για εμένα όταν αντιμετώπισα την ομάδα του. Η Γιουνάιτεντ θα είχε τον πρώτο λόγο εάν έπρεπε να επιλέξω μια ομάδα από την Πρέμιερ Λιγκ».