Χείρα βοηθείας του Μαγκουάιρ σε συγχωριανούς του!

Του αξίζουν πολλά respect. Λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση της πρωτοβουλίας που πήρε ως αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για μείωση στους μισθούς των παικτών, προκειμένου να στηρίξει οικονομικά το βρετανικά Ε.Σ.Υ., ο Χάρι Μαγκουάιρ γνωστοποίησε ότι προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης στους ηλικιωμένους κατοίκους του χωριού του.  



Χείρα βοηθείας του Μαγκουάιρ σε συγχωριανούς του!

Ο Άγγλος αμυντικός δεν ξεχνά τις ρίζες του και προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να συνεισφέρει, ευελπιστώντας πως θα περιορίσει το κίνδυνο να νοσήσουν οι ευπαθείς ομάδες.

Έτσι σε συνεργασία με δύο εταιρίες διακίνησης ειδών πρώτης ανάγκης και φαγητού, προσφέρει δωρεάν πακέτα στους ηλικιωμένους συγχωριανούς του, περιορίζοντας έτσι τις συχνές μετακινήσεις του.

«Είμαι πολύ περήφανος που έχω ρίζες στο Μόσμπορο. Εκεί μεγάλωσα, εκεί ζει ακόμη και σήμερα η οικογένειά μου. Προσπαθώ να τους επισκέπτομαι όσο πιο συχνά μπορώ.

Αυτές τις στιγμές σκέφτεσαι περισσότερο τους ανθρώπους που αγαπάς και τους ηλικιωμένους. Έτσι ήθελα να κάνω και εγώ κάτι για να τους βοηθήσω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος.