«Σύντομα η Πρέμιερ θα βγάλει ανακοίνωση διακοπής»!

Περίεργος ισχυρισμός από τον Πιερπάολο Μαρίνο που ανήκει στη διοίκηση της Ουντινέζε, ιδιοκτησίας Πότσο, με την συγκεκριμένη οικογένεια να έχει τις μετοχές και της Γουότφορντ. «Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση από την Πρέμιερ για διακοπή επειδή η κατάσταση εκεί γίνεται όλο και χειρότερη» ανέφερε!  



«Σύντομα η Πρέμιερ θα βγάλει ανακοίνωση διακοπής»!

Ο director της Ουντινέζε, ενδεχομενως να γνωρίζει κάτι από το μεγάλο αφεντικό της ομάδας του αλλά και ιδιοκτήτη της Γουότφορντ, αναφορικά με όσα συζητούν στην Πρέμιερ Λιγκ οι εκπρόσωποι των ομάδων και της διοργανώτριας αρχής για την τύχη που θα έχει το φετινό πρωτάθλημα μετά την έξαρση του κορονοϊού.

Με τον Μπόρις Τζόνσον να βρίσκεται στην εντατική έχοντας προσβληθεί από τον ιο, όλα είναι πλέον σε απόλυτη αβεβαιότητα στη Μεγάλη Βρετανία, γίνεται λόγος ακόμα και για πιθανότητες «κενού εξουσίας», με τον Μαρίνο να τονίζει: «Στο Βέλγιο σταμάτησαν παρά τις κυρώσεις που ενδεχομένως να έχουν από την UEFA, ενώ στην Πρέμιερ είναι πιθανό το προσεχές διάστημα να υπάρξει ανακοίνωση διακοπής γιατί η κατάσταση ολοένα και χειροτερεύει»!

Κώστας Ζάλιαρης