Προανήγγειλε το… τέλος από την Τσέλσι ο Γουίλιαν!

Συμβιβασμένος στην ιδέα ότι διανύει τους τελευταίους του μήνες ως ποδοσφαιριστής της Τσέλσι εμφανίστηκε ο Γουίλιαν, ο οποίος χαρακτήρισε «απίθανο» το ενδεχόμενο να υπογράψει νέο συμβόλαιο!  



Προανήγγειλε το… τέλος από την Τσέλσι ο Γουίλιαν!

Αν και μέχρι πρότινος ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός εμφανιζόταν πρόθυμος να μείνει… για πάντα στους Λονδρέζους, κάτι άλλαξε στην πορεία.

Για την ακρίβεια, η Τσέλσι αρνήθηκε να του προσφέρει το τριετές συμβόλαιο που ζητούσε και επέμεινε να του αντιπροτείνει διετές.

Ο 31χρονος άσος πλέον έχει πάρει το μήνυμα ότι οι «μπλε» δεν θα αλλάξουν την πολιτική των συμβολαίων για τους ποδοσφαιριστές άνω των 30 και ετοιμάζεται για νέες πολιτείες.

«Έχτισα κάτι φανταστικό στην Τσέλσι. Είμαι δεμένος με τους οπαδούς και τους εργαζόμενους της ομάδας. Όλοι ξέρουν ότι το συμβόλαιό μου λήγει σε λίγους μήνες και ότι φαίνεται δύσκολη η ανανέωσή του. Για να είμαι ειλικρινής τη θεωρώ απίθανη. Η Τσέλσι μου προσέφερε συμβόλαιο δύο ετών, εγώ ζήτησα τρία και εκεί η συζήτηση σταμάτησε», τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος και συνέχισε:

«Δεν έγιναν άλλες συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις. Η Τσέλσι μου είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μου δώσει τριετές, έτσι είναι απίθανο να υπογράψω».