Νταβίντ Λουίζ: «Όλοι από την Τσέλσι μου έγραφαν να γυρίσω πίσω»!

Ο Νταβίντ Λουίζ άνοιξε την καρδιά του για τις πρώτες πολύ δύσκολες μέρες στην Άρσεναλ αναφορικά με τα συναισθήματά του και τα μηνύματα που λάμβανε από τους εργαζόμενους στο προπονητικό κέντρο των «μπλε» και τα μέλη του επιτελείου... «Ένας κύριος που είναι στο κλαμπ και είναι 75 ετών, μου έγραψε: “περιμένω ακόμα να έρθεις να φάμε πρωινό”»...  



Νταβίντ Λουίζ: «Όλοι από την Τσέλσι μου έγραφαν να γυρίσω πίσω»!

Ο Βραζιλιάνος στόπερ είναι αλήθεια ότι δεν έχει κατάφερει να βρει τον καλό του εαυτό τη φετινή σεζόν στην Άρσεναλ, στην οποία μετακινήθηκε το περασμένο καλοκαίρι έναντι 8 εκατομμυρίων λιρών.

Από τη στιγμή που άκουσε από τον Λάμπαρντ ότι δεν λογίζεται βασικός και πρέπει να παλέψει για τη θέση, θέλησε ν' αποχωρήσει και κάλυψε το κενό του Κοσιελνί στους «κανονιέρηδες». Στον νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα τις πρώτες ημέρες, αφού οι άνθρωποι της Τσέλσι του έστελναν μηνύματα που τον επηρέαζαν ψυχολογικά.

«Μου έγραφαν όλοι “σε παρακαλούμε έλα πίσω όταν μπορέσεις, έλα πίσω, έλα πίσω”... Ήταν πολύ δύσκολο γιατί πραγματικά δεν ήξερα τι να νιώσω τον πρώτο καιρό στην Άρσεναλ. Πίσω στην Τσέλσι είναι ένας κύριος 75 ετών με τον οποίο τρώγαμε μαζί κάθε μέρα και μου έστειλε μήνυμα όταν έφυγα “ακόμα περιμένω να έρθεις να φάμε πρωινό”... Όταν το είδα πιο επαγγελματικά, έπεισα τον εαυτό μου ότι πρέπει να αρπάξω την ευκαιρία σε ένα νέο σύλλογο...» είπε στην πλατφόρμα του Otro ο Νταβίντ Λουίζ.

Κώστας Ζάλιαρης