Πρωταθλητές... εσώκλειστοι και στην αναμονή!

Οι παίκτες της Λίβερπουλ ενημερώθηκαν ότι το προπονητικό κέντρο του «Μέλγουντ» θα παραμείνει κλειστό για δύο εβδομάδες και τους συστάθηκε να παραμείνουν σπίτια τους όλοι περιορίζοντας την κυκλοφορία τους και αποφεύγοντας μέρη με συνωστισμό!  



Πρωταθλητές... εσώκλειστοι και στην αναμονή!

Οι «κόκκινοι» που χρειάζονταν ακόμα δυο νίκες για την εξασφάλιση του φετινού τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ και την επιστροφή τους στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου έπειτα από 30 χρόνια, αναγκάζονται να περιμένουν δίχως να γνωρίζουν τι θα συμβει στη φετινή σεζόν μετά την αναβολή λόγω του κορονοϊού.

Το πρωί της Τρίτης ενημερώθηκαν άπαντες πως το προπονητικό κέντρο της ομάδας θα κλείσει για δυο εβδομάδες και πρέπει όλοι να παραμείνουν στα σπίτια τους και ν' αποφεύγουν τα μέρη με συνωστισμό στις μετακινήσεις που θα κάνουν και οι οποίες πρέπει να είναι περιορισμένες.

Ο Μπόρις Τζόνσον και η Μεγάλη Βρετανία αλλάζει ρότα λαμβάνοντας αρκετά πιο σοβαρά την κατάσταση με τον Covid-19 και αυτό κάνει πλέον και τα μεγάλα ποδοσφαιρικά κλαμπ ν' αναβάλλουν τις προπονήσεις και οποιαδήποτε δραστηριότητα...

Κώστας Ζάλιαρης