Ο Σέρλοθ «φωνάζει» στον Χόντσον πως αξίζει άλλη μία ευκαιρία

Ο Αλεξάντερ Σέρλοθ πέτυχε το Σάββατο το 16ο φετινό του τέρμα στο πρωτάθλημα με την Τραμπζονσπόρ, στην νίκη με 2-1 επί της Σίβασπορ. Αναλογιζόμενος τα επιθετικά προβλήματα που αντιμετωπίζει στην Κρίσταλ Πάλας, ο Ρόι Χόντσον ίσως σκεφτεί την επιστροφή του υψηλόσωμου Νορβηγού στο «Σέλχαρστ Παρκ».  



Ο Σέρλοθ «φωνάζει» στον Χόντσον πως αξίζει άλλη μία ευκαιρία

Ο 24χρονος αποκτήθηκε από τους «Αετούς» το 2017 από την Μίντιλαντ για εννέα εκατομμύρια λίρες, ωστόσο από τότε δεν έχει καταφέρει να εδραιωθεί στο ρόστερ της ομάδας. Για δύο χρόνια αγωνίστηκε στον σύλλογο, ενώ πέτυχε μόνο ένα γκολ με την Σουόνσι στο Λιγκ Καπ στις 28 Αυγούστου του 2018, δίνοντας την νίκη στους «Αετούς».

Για το δεύτερο μισό της σεζόν 2018-19 δόθηκε δανεικός στην βελγική Γκεντ, εκεί όπου αγωνίστηκε σε 22 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε πέντε γκολ, εκ των οποίων τα τέσσερα στο πρωτάθλημα. Η νέα χρονιά τον βρήκε πάλι μακριά από το Λονδίνο, καθώς ανακοινώθηκε ότι θα αγωνίζεται τα επόμενα δύο χρόνια ως δανεικός στο τουρκικό πρωτάθλημα και την Τραμπζονσπόρ.

Με την τουρκική ομάδα διανύει μία εκπληκτική χρονιά, έχοντας πετύχει συνολικά 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Την ίδια στιγμή ο σύλλογος βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 41 βαθμούς, μόλις δύο πίσω από την πρώτη Μπασακσεχίρ, η οποία έχει και δύο αγώνες περισσότερους.

Μπορεί το συμβόλαιο του Νορβηγού να τον κρατά στον τουρκικό σύλλογο για άλλο ενάμιση χρόνο, ωστόσο ο Ρόι Χόντσον μπορεί να χρειαστεί να τον καλέσει πίσω νωρίτερα. Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ο Τζόρνταν Αγιού είναι ο πιο αξιόπιστος επιθετικός της ομάδας, έχοντας πετύχει ωστόσο μόλις έξι τέρματα. Ο Κριστιάν Μπεντεκέ πέτυχε στην ήττα από την Έβερτον πριν λίγες μέρες το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα μετά δέκα μήνες και ο Τσενκ Τοσούν, ο οποίος είναι δανεικός από την Έβερτον, δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Χόντσον.

Όλα αυτά μαζί μπορεί να δώσουν στον Σέρλοθ την ευκαιρία που ψάχνει, για να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μάριος Αγγελέτος