Άστον Βίλα-Τότεναμ 1-2 (Ημίχρονο)

Με σκορ 2-1 προηγείται η Τότεναμ στο «Βίλα Παρκ» απέναντι στην Άστον Βίλα μετά από 45 λεπτά παιχνιδιού για την 26η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Αλντερβάιρελντ στο 9’, ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε στο 27’ ενώ ο Σον γύρισε το ματς ανάποδα στο «ριμπάουντ» που πήρε από το πέναλτι που έχασε ο ίδιος στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.



Άστον Βίλα-Τότεναμ 1-2 (Ημίχρονο)

Πολύ έντονος ο ρυθμός στο ματς με ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Οι «χωριάτες» ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ μετά από εννέα λεπτά παιχνιδιού. Η σέντρα του Ελ-Γκάζι αιφνιδίασε τον Αλντερβάιρελντ, ο οποίος προσπάθησε να διώξει μπροστά από τον Σαματά αλλά έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα το Γιορίς.

Η Τότεναμ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και στο 15’ ο Άλι παραλίγο να ισοφαρίσει αλλά το πλασέ του σταμάτησε στην προβολή του Χάουζε. Το 1-1 ήρθε τελικά στο 27’, με τον Αλντερβάιρελντ να παίρνει το αίμα του πίσω με δυνατό σουτ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και κόντρα στο σώμα του Ντάιερ.

Ο Άλι έχασε πάντως άλλες δύο ευκαιρίες (36’, 42’) ενώ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Μπέρχβαϊν κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ένχελς. Ο Σον ανέλαβε την εκτέλεση, ο Ρέινα απέκρουσε αλλά ο Βορειοκορετάτης έστειλε με δεύτερη προσπάθεια την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Οι συνθέσεις

Άστον Βίλα (3-4-2): Ρέινα- Κόνσα, Ένχελς, Χάουζε- Ντρινκγουότερ, Λουίζ, Τάργκετ, Γκίλμπερτ- Γκρίλις, Ελ-Γκάζι, Σαματά

Τότεναμ (4-2-3-1): Γιορίς- Αλντερβάιρελντ, Σάντσεζ, Οριέ, Ντέιβις- Ντάιερ, Γουίνκς- Μπέρχβαϊν, Λούκας, Άλι- Σον

Γιάννης Τζιουμακλής