Ο Ινγκς επέτρεψε στον Γουέστγουντ να σκοράρει με απευθείας κόρνερ αλλά ισοφάρισε στο 18’ (Ημίχρονο)

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το ημίχρονο του «Σεντ Μέρις» ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Μπέρνλι για την 26η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Γουέστγουντ στο 2’ άνοιξαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι, ισοφάρισε ο Ινγκς στο 18ο λεπτό.



Ο Ινγκς επέτρεψε στον Γουέστγουντ να σκοράρει με απευθείας κόρνερ αλλά ισοφάρισε στο 18’ (Ημίχρονο)

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους «Αγίους» λίγο μετά τη συμπλήρωση ενός λεπτού, αφού η εκτέλεση κόρνερ του Γουέστγουντ δεν εκτιμήθηκε σωστά από τον Ινγκς. Ο επιθετικός των γηπεδούχων βρισκόταν στο πρώτο δοκάρι αλλά άφησε την μπάλα να περάσει, με αποτέλεσμα να περάσει τη γραμμή πριν ο ΜακΚάρθι προλάβει να επέμβει.

 

 

Ο ίδιος πάντως φρόντισε να «ρεφάρει» άμεσα, αφού στο 18ο λεπτό ισοφάρισε με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής! Στο 26ο λεπτό λίγο έλειψε οι παίκτες του Χάζενχουτλ να φτάσουν στην ανατροπή, αφού η κεφαλιά του Στέφενς ύστερα από σέντρα του Μπουφάλ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

 

 

Από μια αναγκαστική αλλαγή για τις δύο ομάδες. Στο 22’ ο Σον Ντάις αντικατέστησε τον τραυματία Γουντ με τον Βύντρα, ενώ στο 39ο ο Χάζενχουτλ είδε τον Μπουφάλ να εγκαταλείπει το ματς. Στη θέση του πέρασε ο Τζενεπό.

Οι συνθέσεις

Σαουθάμπτον (4-4-2): ΜακΚάρθι- Βέστεγκαρντ, Στέφενς, Γουόκερ-Πίτερς, Μπέρτραντ- Γουόρντ-Πράους, Χόιμπιεργκ, Άρμστρονγκ, Μπουφάλ (39’ Τζενεπό)- Λονγκ, Ινγκς

Μπέρνλι (4-4-2): Πόουπ- Ταρκόφσκι, Μι, Μπάρντσλεϊ, Τέιλορ- Κορκ, Γουέστγουντ, Χέντρικ, ΜακΝίλ- Ροντρίγκεζ, Γουντ (22’ Βύντρα)

Γιάννης Τζιουμακλής