Χάαλαντ: «Δεν απέρριψα τη Γιουνάιτεντ λόγω χρημάτων...»

Ήταν η προοπτική της Ντόρτμουντ τέτοια που έκανε τον Έρλινγκ Χάαλαντ να απορρίψει την προσφορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να μετακομίσει στη Γερμανία!  



Χάαλαντ: «Δεν απέρριψα τη Γιουνάιτεντ λόγω χρημάτων...»

Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος βγάζει μάτια στη Βεστφαλία, ξεκαθάρισε πως δεν ισχύουν όσα γράφτηκαν περί οικονομικού αδιεξόδου στις πρόσφατες συζητήσεις του με τους «κόκκινους διαβόλους».

«Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οι άνθρωποι που τα έγραψαν και μιλούν για αυτά καλό θα ήταν να τα αναφέρουν και μπροστά μου εάν συναντηθούμε. Για εμένα είναι αστείο όλο αυτό. Και οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά μου θα το καταλάβουν, αφού ξέρουν τι άνθρωπος είμαι. Είναι πραγματικά πολύ αστείο», τόνισε χαρακτηριστικά ο 19χρονος Νορβηγός και συνέχισε:

«Όταν τελείωσε η προηγούμενη σεζόν έκατσα και μίλησα με τον πατέρα μου. Μέχρι τότε δεν μου είχε αναφέρει καθόλου την Ντόρτμουντ. Τότε τον ρώτησα: «Τι λες για αυτή την ομάδα; Θα ήταν καλή επιλογή» και μου απάντησε ένα σκέτο: «Θα δούμε».

Ξαφνικά όμως η Ντόρτμουντ έγινε ρεαλιστική επιλογή και είχα καλό προαίσθημα. Από τη μεριά μου η πορεία των συζητήσεων ήταν πολύ εύκολη».