Θέλει happy end

Με ανεβασμένο ηθικό και απολαμβάνοντας τη στήριξη του κόσμου, ο στράικερ της Μίλγουολ, Στιβ Μόρισον θα εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο του Γουέμπλεϊ για τον τελικό των πλέι-οφ ανόδου της Λιγκ1 απέναντι στη Σουίντον, με σκοπό να οδηγήσει την ομάδα του σε νέα επιτυχία.



Θέλει happy end

Τα πράγματα για τον σκόρερ των 23 τερμάτων φέτος για τη Μίλγουολ, δεν ήταν τόσο ευχάριστα στην αρχή της σεζόν, όταν οι φίλοι της ομάδας του είχαν γυρίσει την πλάτη και δεν είχαν δει με… καλό μάτι την απόκτησή του. «Έγινα αντικείμενο συζήτησης από τους οπαδούς. Δεν ήταν κάτι προσωπικό. Απλά ο εκνευρισμός από την άσχημη πορεία της ομάδας στην αρχή της σεζόν. Ήμουν τυχερός που είχαμε αρκετούς τραυματισμούς στην ομάδα και ο προπονητής αναγκαζόταν να με χρησιμοποιεί» τόνισε αρχικά.

Όπως αναφέρει ο Μόρισον, η χειρότερη στιγμή του τη φετινή σεζόν, ήταν στο παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τη Στέινς. «Έχασα μια πολύ μεγάλη ευκαιρία και ήταν η χειρότερη προσωπική μου στιγμή μέσα στη σεζόν, γιατί θα μπορούσα να είχα βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα μου (σ.σ. ήταν 1-1 μέχρι εκείνη τη στιγμή). Ο προπονητής με εμπιστεύθηκε και με χρησιμοποίηση για ολόκληρο το παιχνίδι στην επόμενη αναμέτρηση πρωταθλήματος με τη ΜΚ Ντονς, όπου και πέτυχα το νικητήριο γκολ στο 93ο λεπτό. Ήταν η καίρια στιγμή. Έκτοτε δεν κοίταξα ξανά πίσω».