Τεν Χαγκ για Ζίγιεχ και Τσέλσι: «Περίμενα νωρίτερα τη μεταγραφή του, είμαι περήφανος»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ επιβεβαίωσε πως ο Χακίμ Ζίγιεχ διανύει πλέον τους τελευταίους του μήνες ως ποδοσφαιριστής του Άγιαξ, ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι και ο προπονητής του στον Αίαντα εξέφρασε την υπερηφάνεια του για το γεγονός πως η ομάδα του Άμστερνταμ συνεχίζει να βγάζει ταλέντα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ. 



Τεν Χαγκ για Ζίγιεχ και Τσέλσι: «Περίμενα νωρίτερα τη μεταγραφή του, είμαι περήφανος»

Ο Ζίγιεχ έπαιξε ελάχιστα στο 3-0 επί της Φίτεσε για το Κύπελλο Ολλανδίας, το βράδυ της Τετάρτης, λίγες ώρες αφότου ο κόσμος είχε διαβάσει και ακούσει για την προφορική συμφωνία του Άγιαξ με τους «μπλε» του Λονδίνου για την παραχώρησή του έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ. 

Αναπόφευκτα, ο Έρικ Τεν Χαγκ κλήθηκε να τοποθετηθεί επί του θέματος και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν εκπλήσσομαι καθόλου. Ξέρω ότι μεγάλα κλαμπ θέλουν τους ποδοσφαιριστές μας. Είναι εκπληκτικό αυτό γιατί αναγνωρίζεται η ποιότητά τους.

Ξέρω τον Χακίμ και γνωρίζω καλά τι θέλει στην καριέρα του. Ξέρει ακριβώς ποιες ομάδες τον ενδιαφέρουν και τι θέλει να κάνει στο μέλλον. Η Τσέλσι είναι φανταστικό κλαμπ. Όταν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα είμαι πολύ περήφανος για εκείνον». 

Κώστας Ζάλιαρης