Διορθώνουν την... ανοησία με τη μεταγραφική περίοδο

Συμφώνησαν οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ για την επαναφορά της... κλασσικής θερινής μεταγραφικής περιόδου στο φινάλε του καλοκαιριού μετά τον προβληματισμό που προκλήθηκε από τον περασμένο Αύγουστο και την μικρότερη διορία που είχαν οι σύλλογοι για αγορές.  



Διορθώνουν την... ανοησία με τη μεταγραφική περίοδο

Οι διοικούντες τα κλαμπ του κορυφαίου πρωταθλήματος, δεν ήθελαν να περάσουν πάλι ώρες και μέρες που ν' αγωνιούν μην κατατεθεί κάποια τρομερά ικανοποιητική πρόταση για ποδοσφαιριστή τους και τον χάσουν δίχως να μπορούν ν' αποκτήσουν αντικαταστάτη.

Τον περασμένο Αύγουστο, η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία ολοκληρώθηκε στις αρχές Αυγούστου προκειμένου οι ομάδες να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα έχοντας διαμορφώσει τα ρόστερ τους. Βέβαια, αυτό δεν απαγόρευε σε συλλόγους από άλλες ευρωπαϊκές χώρες να κάνουν τις κινήσεις τους με τις οποίες θα άνοιγαν κενά στο δυναμικό των Άγγλων.

Έτσι, ψηφίστηκε να διορθωθεί αυτό το... λάθος, όπως αποδείχθηκε πως είναι, με τη θερινή μεταγραφική περίοδο και η τελευταία ημέρα επανήλθε στο φινάλε του καλοκαιριού και πιο συγκεκριμένα την 1η Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 τοπική (19:00 Ελλάδας). 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deadline = extended! 🤝 ____ #btsport #football #soccer #sport #premierleague

A post shared by BT Sport (@btsport) on

 

Κώστας Ζάλιαρης