Γκουαρντιόλα: «Και του χρόνου…σίγουρα εδώ»!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν ξεκάθαρος! Μια κακή χρονιά με την Μάντσεστερ Σίτι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι φέρνει το τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα. Το αντίθετο… Ο ίδιος πιστεύει ότι είναι θα βρίσκεται… 100% στον πάγκο των «πολιτών» και τη νέα αγωνιστική περίοδο.  



Γκουαρντιόλα: «Και του χρόνου…σίγουρα εδώ»!

«Έχω πει πολλές φορές, εάν δεν με διώξει η ομάδα, θα μείνω εδώ 100%! Ξεκάθαρα, 100% θα είμαι εδώ και τη νέα περίοδο. Όχι επειδή νικήσαμε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια ή επειδή παίζουμε καλύτερα τους τελευταίους μήνες. Απολαμβάνω να δουλεύω με την ομάδα και δεν φεύγω ακόμα και αν δεν πάμε καλά ή δεν βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ», ήταν το πρώτο σχόλιο του Καταλανού τεχνικού που συνέχισε:

«Ως προπονητής υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Δεν κερδίζεις όλη την ώρα. Το θέμα είναι πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και τι θα κάνουμε την επόμενη φορά για να βελτιωθούμε».

Ερωτηθείς για την εντυπωσιακή περίοδο που διανύει η Λίβερπουλ, ο Γκουαρντιόλα δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και είπε την… σκληρή αλήθεια: «Έχουν νικήσει στα 20 από τα 21 παιχνίδια τους και είναι πρώτοι σε όλοι τις λίγκες του κόσμου. Το ότι έχουν πάρει τέτοιο προβάδισμα σημαίνει ότι δεν υπάρχει λόγος να κοιτάμε τι κάνει η Λίβερπουλ».