Ζερβίνιο: «Γυρνάμε σελίδα»

Οριστικά έκλεισε το κεφάλαιο των Φάμπρεγας και Νασρι για τον Ζερβίνιο! Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Άρσεναλ κάλεσε τους συμπαίκτες του να ξεχάσουν τους δύο ποδοσφαιριστές που αποχαιρέτησαν το «Έμιρεϊτς» και κατευθύνθηκαν για άλλες… πολιτείες, τονίζοντας πως οι «κανονιέρηδες» θα πρέπει να γυρίσουν σελίδα.



Ζερβίνιο: «Γυρνάμε σελίδα»

Ο Ιβοριανός επιθετικός που είναι τιμωρημένος για ένα ακόμη παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ και απουσίασε από τη ντροπιαστική ήττα (8-2) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τοποθετήθηκε αναφορικά με την κρίσιμη περίοδο που διανύει η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ και υποστήριξε πως κανείς δεν θα πρέπει να μεμψιμοιρεί για την απώλεια των Φάμπρεγας και Νασρί.

«Η Άρσεναλ είναι διαφορετική ομάδα σε σχέση με την περσινή. Είναι μια νέα ομάδα χωρίς τον Φάμπρεγας και τον Νασρί. Δεν πρέπει όμως να σταθούμε στην απουσία τους και καλούμαστε να γυρίσουμε σελίδα και να φροντίσουμε ώστε η ομάδα μας να ακολουθήσει ανοδική πορεία. Πρέπει να σκεφτόμαστε μονάχα το μέλλον» είπε ο Ζερβίνιο, που μάλιστα, αποκάλυψε την υπόσχεση που του είχε δώσει ο Σαμίρ Νασρί, λίγες μέρες πριν κατευθυνθεί στο Μάντσεστερ για χάρη της Σίτι: «Ο Νασρί είχε υποσχεθεί πως θα μείνει μαζί μας τη νέα σεζόν, αλλά λίγες μέρες μετά άλλαξε γνώμη και πήγε στη Σίτι».