Λάμπαρντ: «Θα βοηθήσει ο Μάτα»

Μόνο καλό θα κάνει στην Τσέλσι η προσθήκη του Χουάν Μάτα, όπως τόνισε ο Φράνκ Λάμπαρντ! Ο Άγγλος μέσος που είδε τον νέο του συμπαίκτη να σκοράρει στο ντεμπούτο του με τη μπλε φανέλα, στη νίκη (3-1) επί της Νόριτς, υποστήριξε πως ο Αντρέ Βίλας – Μπόας έχει πλέον στα χέρια του ένα πολύ σημαντικό «όπλο».



Λάμπαρντ: «Θα βοηθήσει ο Μάτα»

Ο Μάτα βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων στην επεισοδιακή νίκη επί των «καναρινιών», το Σάββατο στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Το ντεμπούτο του Ισπανού με τη νέα του ομάδα θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο, αν δεν «πάγωναν» άπαντες τη στιγμή του τραυματισμού του Ντιντιέ Ντρογκμπά, αλλά εξαιρουμένου του δυσάρεστου γεγονότος, ο Μάτα το απήλαυσε!

Ο Φρανκ Λάμπαρντ που λόγω εμπειρίας δεν… θέλει και πολύ για να διακρίνει τις αρετές ενός ποδοσφαιριστή, εξέφρασε την πεποίθησή του για την προσφορά του Μάτα στην Τσέλσι και την πίστη του για τη «λίρα εκατό» που πέτυχαν οι «μπλε»!

«Ο κόσμος αρχίζει να λησμονεί τις εποχές που είχαμε τον Ντάμιεν Νταφ και τον Αριέν Ρόμπεν να τρέχουν στις πτέρυγες και να βγάζουν συνεχώς σέντρες. Κατά την ταπεινή μου άποψη, όταν το παιχνίδι μας αναπτύσσεται από τα πλάγια είναι θετικό γιατί έχεις χρόνο να φτάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Όταν βρεθούμε στην καλή μας μέρα, ο συγκεκριμένος τρόπος παιχνιδιού μας ταιριάζει. Πρέπει να έχεις ποδοσφαιριστές που να μπορούν όμως να παίξουν από τα πλάγια και είναι πολύ θετικό το γεγονός πως ο Μάτα έδειξε πως έχει ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε και θα μας βοηθήσει» ήταν τα λόγια του Φρανκ Λάμπαρντ!