Αντσελότι: «Ναι, είχα μιλήσει με τον ιδιοκτήτη της Λίβερπουλ»

Μία απίστευτη ιστορία από το... όχι και τόσο μακρινό 2015 εξιστόρισε σε συνέντευξη τύπου ο Κάρλος Αντσελότι, ο οποίος αποκάλυψε πως θα αποτελούσε κάτοικο Λίβερπουλ πριν χρόνια, αλλά από την... κόκκινη πλευρά!



Αντσελότι: «Ναι, είχα μιλήσει με τον ιδιοκτήτη της Λίβερπουλ»

Το ότι αποτελεί κάτοικο της... μπλε πλευράς του Λίβερπουλ είναι εδώ και λίγο καιρό επίσημο αλλά το ότι ίσως να αποτελούσε κάτοικο και της... κόκκινης πλευράς της πόλης έγινε από χθες (3/1) γνωστό!

Ο λόγος φυσικά για τον προπονητή της Έβερτον, Κάρλος Αντσελότι, ο οποίος όπως δήλωσε πριν μερικά χρόνια είχε έρθει σε επαφή με τον ιδιοκτήτη της Λίβερπουλ με σκοπό να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο «Καρλίτος» το 2015, όντας ήδη παρελθόν από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως ο ίδιος δήλωσε, ήρθε σε επαφή με τον ιδιοκτήτη της Λίβερπουλ, Τζον Χένρι, με σκοπό να αναλάβει τους «κόκκινους» οι οποίοι μόλις είχαν απολύσει τον Μπρένταν Ρότζερς. Ωστόσο, τα πλάνα... «χάλασε» ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος και αποτέλεσε τον... «εκλεκτό» και ουσιαστικά «έκλεψε» την δουλειά από τον Αντσελότι.

Αναλυτικά τα λόγια του Ιταλού τεχνικού ήταν τα εξής:

«Ναι, είχα μιλήσει με τον ιδιοκτήτη της Λίβερπουλ το 2015 όταν και απολύθηκε ο Μπρένταν Ρότζερς!

Ήταν μετά αφότου είχε φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης, είχαμε έρθει σε επαφή.

Εκείνη την περίοδο η Λίβερπουλ έψαχνε για νέο προπονητή αλλά πιστεύω πως έκανε την σωστή επιλογή με τον Γιούργκεν Κλοπ. Έχει κάνει φανταστική δουλειά στην ομάδα, οπότε όλα καλά!»

Μαρίνος Πάντζης