Συνέχισαν με νίκες Έβερτον και Γουότφορντ…

Με σκορ 2-1 επικράτησε η Έβερτον της Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» για την 20η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Σημαντική νίκη και για τη Γουότφορντ, η οποία ισοπέδωσε στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ» την Άστον Βίλα με 3-0, αγωνιζόμενη μάλιστα με παίκτη λιγότερο από το 57ο λεπτό. Ισόπαλο με σκορ 1-1 το Σαουθάμπτον-Κρίσταλ Πάλας.



Συνέχισαν με νίκες Έβερτον και Γουότφορντ…

Νιούκαστλ-Έβερτον 1-2

Εικόνα

Τα «ζαχαρωτά» βρήκαν δίχτυα στο 13ο λεπτό με τον Κάλβερτ-Λιούιν να εκμεταλλεύεται την αδυναμία της αντίπαλης άμυνας να απομακρύνει τον κίνδυνο που προέκυψε από εκτέλεση φάουλ του Σίγκουρτσον.

Στο 56ο λεπτό ο Σαρ ισοφάρισε για τη Νιούκαστλ με απευθείας σουτ ύστερα από κεφαλιά-ασίστ του Κάρολ αλλά η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πέτυχε δεύτερο τέρμα στο 64’ με τον Κάλβερτ-Λιούιν να πανηγυρίζει ξανά, πλασάροντας εύστοχα ύστερα από πάσα του Ριτσάρλισον.

Γουότφορντ-Άστον Βίλα 3-0

Εικόνα

Για τις «σφήκες» ήταν ο Τρόι Ντίνι αυτός που άνοιξε το σκορ στο 42ο λεπτό, παίρνοντας το «ριμπάουντ» ύστερα από επέμβαση του Χίτον σε σουτ που επιχείρησε ο Ντουκουρέ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στο 57ο λεπτό ωστόσο οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, αφού ο Μαριάπα είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Η αποβολή δεν επηρέασε πάντως τους παίκτες του Πίρσον, οι οποίοι έφτασαν τελικά σε μια άνετη νίκη. Το 2-0 πέτυχε και πάλι ο Ντίνι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 64ο λεπτό ενώ ο Σαρ ολοκλήρωσε εύστοχα την αντεπίθεση των συμπαικτών του στο 71ο λεπτό.

Σαουθάμπτον-Κρίσταλ Πάλας 1-1

Εικόνα

Στο «Σεντ Μέριζ» το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 50ο λεπτό. Ο Τόμκινς εκμεταλλεύτηκε την όμορφη εκτέλεση φάουλ του Μιλιβόγεβιτς και έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα. Η ισοφάριση για τους «Αγίους» ήρθε στο 74ο λεπτό, με τον Ντάνι Ινγκς να «μυρίζεται» το λάθος γύρισμα του Κέλι, πλασάρωντας ψύχραιμα για το 1-1.

Γιάννης Τζιουμακλής