Δίνει 25 εκ. και Έρικσεν για Μπέιλ η Τότεναμ

Κρούση στη Ρεάλ Μαδρίτης για ανταλλαγή του Κρίστιαν Έρικσεν με τον Γκάρεθ Μπέιλ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η Τότεναμ σύμφωνα με πηγές της «Sun».



Δίνει 25 εκ. και Έρικσεν για Μπέιλ η Τότεναμ

Τα «σπιρούνια» σκοπεύουν μάλιστα να προσφέρουν στη «βασίλισσα» και ένα ποσό της τάξεως των 25.7 εκατομμυρίων λιρών στην προσπάθειά τους για επιστροφή του Μπέιλ στο Λονδίνο μετά το 2013 που αποχώρησε για χάρη των «μερένχες».

Το συμβόλαιο του Έρικσεν εκπνέει ως γνωστόν στο τέλος της σεζόν και ο αγγλικός σύλλογος δεν είναι πλέον σε θέση να ζητήσει σπουδαία οικονομικά ανταλλάγματα σε περίπτωση πώλησής του τον Ιανουάριο.

Την ίδια στιγμή ο Ζοσέ Μουρίνιο παραχώρησε δηλώσεις στην ισπανική «Marca» τονίζοντας πως ξέρει ποια θα είναι η απόφαση του Έρικσεν σχετικά με την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη…

«Ξέρω τι θα κάνει στο μέλλον γιατί οι συζητήσεις μας είναι ανοιχτές και εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο. Γνωρίζω τι θα επιλέξει αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που θα σας το αποκαλύψει. Θα σας το πει ο ίδιος όταν αποφασίσει να μιλήσει…» ανέφερε ο προπονητής των «spurs».

Γιάννης Τζιουμακλής