Λίνγκαρντ: «Μπαίνουμε νομίζοντας πως έχουμε ήδη κερδίσει το παιχνίδι»

Τον δικό του λόγο για τον οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν διανύει και την καλύτερη φόρμα της στο φετινό πρωτάθλημα έδωσε με δηλώσεις του ο Τζέσι Λίνγκαρντ, ο οποίος «χρέωσε» την κακή πορεία της ομάδας στην... νοοτροπία τους.



Λίνγκαρντ: «Μπαίνουμε νομίζοντας πως έχουμε ήδη κερδίσει το παιχνίδι»

Το γεγονός του ότι η φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν διανύει και την καλύτερη φόρμα της σε πρωτάθλημα και Ευρώπη είναι πάνω – κάτω γνωστό και ο λόγος;

Βάση του Τζέσι Λίνγκαρντ, η... νοοτροπία της!

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός των «κόκκινων διαβόλων», σε δηλώσεις του στην «Daily Mail», αναφέρθηκε στην κακή πορεία της ομάδας του και ουσιαστικά... «χρέωσε» την νοοτροπία που έχουν όλοι οι παίκτες λίγο πριν την έναρξη του κάθε ματς, σκεπτόμενοι πως έχουν ήδη κερδίσει το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, οι δηλώσεις του 27χρονου άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην «Daily Mail» ήταν τα εξής:

«Είναι περίεργο!

Ίσως είναι θέμα νοοτροπίας.

Ίσως είναι η νοοτροπία μας, επειδή μπαίνουμε στην αναμέτρηση νομίζοντας πως έχουμε ήδη κερδίσει το παιχνίδι.

Εάν διατηρήσουμε την συνέπεια και την νοοτροπία που είχαμε στα ματς με αντίπαλο την Σίτι και την Τσέλσι, δεν βλέπω το γιατί να μην μπορούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι.

Σε αυτά τα ματς φάνηκε πως η νοοτροπία μας άλλαξε τελείως. Για να αντιμετωπίσουμε ομάδες στην μέση του βαθμολογικού πίνακα θα πρέπει να αγωνιστούμε όπως αγωνιστήκαμε με τις Σίτι και Τότεναμ.

Όταν αρχίζουμε με ενέργεια και δυναμικά, θα προκαλέσουμε πολλά προβλήματα στις αντίπαλες ομάδες.»

Μαρίνος Πάντζης