Μοντερέι-Λίβερπουλ 1-1 (Ημίχρονο)

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο του ημιτελικού ανάμεσα στην Μοντερέι και τη Λίβερπουλ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που διεξάγεται στο Κατάρ. Το σκορ άνοιξε για τους πρωταθλητές Ευρώπης ο Κεϊτά (12') αλλά ο Φούνες Μόρι ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα (14').



Μοντερέι-Λίβερπουλ 1-1 (Ημίχρονο)

Οι «κόκκινοι» ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη τους αξιόλογη επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ. Ο Σαλάχ έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή και με έξοχη κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Κεϊτά σε θέση τετ-α-τετ, με τον 24χρονο μέσο να πλασάρει εύστοχα για το 1-0 στο 12ο λεπτό.

Δύο λεπτά αργότερα ωστόσο ήρθε η απάντηση από την μεξικανική ομάδα. Η σύγχυση στην άμυνα των Μέρσεϊσαϊντερς έδωσε την ευκαιρία στον Γκαγιάρδο να επιχειρήσει διαγώνιο σουτ με το αριστερό. Από την επέμβαση του Άλισον η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Φούνες Μόρι και εκείνος ισοφάρισε από το ύψος της μικρής περιοχής στο 14ο λεπτό.

Από μια φάση για τις δύο ομάδες από εκείνο το χρονικό σημείο και έπειτα. Στο 23’ Σαλάχ έδωσε αυτή τη φορά στον Μίλνερ την ευκαιρία να σκοράρει αλλά το πλασέ του Άγγλου εξουδετερώθηκε από τον Μπαροβέρο ενώ στο 37ο λεπτό ο Παμπόν επιχείρησε να βρει τον Φούνες Μόρι για το 2-1, αλλά τα ακροδάχτυλα του Άλισον αλλοίωσαν την πορεία της μπάλας και «χάλασαν» τη φάση…

Οι συνθέσεις

Μοντερέι (4-5-1): Μπαροβέρο - Σάντσεζ, Μόντες, Μεντίνα, Βανγκιόνι - Πιζάρο, Ορτίζ, Ροντρίγκεζ, Γκαγιάρδο, Παμπόν Ρίος – Φούνες Μόρι

Λίβερπουλ (4-3-3): Άλισον – Χέντερσον, Γκόμεζ, Μίλνερ, Ρόμπερτσον – Κεϊτά, Λαλάνα, Σακίρι- Τσάμπερλεν, Σαλάχ, Οριγκί

Γιάννης Τζιουμακλής