Αναζητείται ο ρατσιστής οπαδός της Σίτι, ο Σόλσκιερ ζήτησε «αποκλεισμό»!

Η Μάντσεστερ Σίτι εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι θα κάνει τα αδύνατα- δυνατά προκειμένου να εντοπιστεί ο οπαδός της που προέβη σε ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς προς τον Φρεντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Από τη μεριά του, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ζήτησε τον… αποκλεισμό του ανεγκέφαλου από όλα τα γήπεδα!  



Αναζητείται ο ρατσιστής οπαδός της Σίτι, ο Σόλσκιερ ζήτησε «αποκλεισμό»!

Είναι βέβαιο πως τέτοιου είδους συμπεριφορές στην Αγγλία δεν μπαίνουν… στο συρτάρι! Η Σίτι ανακοίνωσε ότι ήδη κίνησε τις διαδικασίες για να βρεθεί ο τύπος που «αμαύρωσε» το χθεσινό ματς. Σε συνεργασία με την αστυνομία της πόλης, οι «πολίτες» τον αναζητούν!

«Η Μάντσεστερ Σίτι έχει επίγνωση για το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα social media, στο οποίο απεικονίζεται ένας υποστηρικτής να κάνει ρατιστικές χειρονομίες στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στελέχη του συλλόγου δουλεύουν ήδη με την αστυνομική διεύθυνση του Μάντσεστερ, με σκοπό να την βοηθήσουν να αναγνωρίσει όποιο άτομο ταιριάζει με την περιγραφή και μπορεί να ευθύνεται.

Ο σύλλογος διατηρεί πολιτική μηδενικής ανοχής σχετικά με διακρίσεις κάθε είδους και οποιοσδήποτε αποδειχθεί ένοχος για ρατσιστική επίθεση θα αποκλειστεί δια βίου από το κλαμπ», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση των «πολιτών».

Παράλληλα για το δυσάρεστο συμβάν μίλησε και ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος δεν μάσησε τα λόγια του: «Δεν είναι φταίξιμο της Σίτι, αλλά εκείνου. Αυτό δεν έχει να κάνει με  την ομάδα. Πιάστηκε στην κάμερα και δεν πρέπει να ξαναπατήσει το πόδι του στο γήπεδο ποτέ! Αυτές οι συμπεριφορές είναι ανεπίτρεπτες»!