Ο Τζέραρντ δεν ξεχνάει ποτέ εκείνο το γκολ με τον Ολυμπιακό

Μνήμες από την νύχτα της 7ης Δεκεμβρίου 2004 «ξύπνησαν» για τον Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος αναφερόμενος πρώτα στο «Kop» και θέλοντας να παρουσιάσει το τι προσφέρει το «Άνφιλντ» στην Λίβερπουλ, θυμήθηκε εκείνο το γκολ που είχε σημειώσει απέναντι στον Ολυμπιακό και έδωσε την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, χαρακτηρίζοντας το μάλιστα ένα από το top-3 του.



Ο Τζέραρντ δεν ξεχνάει ποτέ εκείνο το γκολ με τον Ολυμπιακό

Πως μπορεί κανείς να συνδέσει το «Kop» της Λίβερπουλ με το «Άνφιλντ» και τον Ολυμπιακός;

Την απάντηση έδωσε ο «αιώνιος» αρχηγός των «κόκκινων», Στίβεν Τζέραρντ!

Συγκεκριμένα, ο «Στίβι» μιλώντας για τα συναισθήματα που υπάρχουν για έναν παίκτη της Λίβερπουλ όταν αγωνίζεται στο «Άνφιλντ» και μπροστά στο κοινό της Λίβερπουλ, ανακάλεσε μνήμες από την βραδιά της 7ης Δεκεμβρίου 2004, όταν όντας αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό με έναν... «κεραυνό» στο 86' πέτυχε το 3-1 και το τέρμα που έδωσε εν τέλει την πρόκριση στην ομάδα του απέναντι στους «ερυθρόλευκους», σε μία χρονιά μάλιστα που το καλοκαίρι βρήκε την Λίβερπουλ πρωταθλήτρια Ευρώπης στον αξέχαστο τελικό της Κωνσταντινούπολης!

Τα λόγια του 39χρονου πλέον Άγγλου ήταν τα εξής:

«Μπροστά από το Kop πρέπει o καθένας να μάχεται μέχρι το τέλος!

Σαν ομάδα ποτέ δεν παραιτηθήκαμε.

Προσωπικά το μόνο που ήθελα ήταν να σκοράρω και παίζοντας 15-17 χρόνια ως επαγγελματίας, το γκολ με τον Ολυμπιακό είναι αυτό που με έστειλε στο top-3!»

Και μιας και αναφέρθηκε και ο «Στίβι», ας θυμηθούμε εκείνη την βραδιά:

Μαρίνος Πάντζης