Μουρίνιο: «Ήθελα να πανηγυρίσει και το ball-boy μαζί μας»! (vid)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποθέωσε την εξυπνάδα του ball-boy με την κίνηση να δώσει τη μπάλα γρήγορα για να ξεκινήσει η επίθεση της προσωρινής ισοφάρισης πριν την μεγάλη ανατροπή της Τότεναμ κόντρα στον Ολυμπιακό. «Τον έψαχνα για να τον πάρω μαζί στ' αποδυτήρια στο τέλος, αλλά είχε εξαφανιστεί» είπε ο Πορτογάλος!  



Μουρίνιο: «Ήθελα να πανηγυρίσει και το ball-boy μαζί μας»! (vid)

Το ball-boy έκλεψε αρκετή από τη λάμψη της αναμέτρησης των «σπιρουνιών» με τους «ερυθρόλευκους» στο Λονδίνο το βράδυ της Τρίτης, αφού, από τη δική του κίνηση για την γρήγορη επαναφορά της μπάλας σε πλάγιο άουτ έγινε το 2-2 για τους Λονδρέζους προτού εκείνοι φτάσουν στην απόλυτη ανατροπή, το 4-2 επί του Ολυμπιακού και την πρόκριση στους «16» του Champions League.

«Ήθελα να τον καλέσω στ' αποδυτήρια να πανηγυρίσει μαζί μας. Ήμουν κι εγώ ένα πολύ καλό ball-boy από τα 10 μέχρι τα 16 μου. Δεν καθόταν απλά να κοιτάζει τις εξέδρες και τα φώτα. Ζούσε το παιχνίδι, το καταλάβαινε, έκανε μια... σημαντική ασίστ και δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Στο τέλος που ήθελα να έρθει μαζί μας, εξαφανίστηκε και δεν τον βρήκα...» είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης