Η υπόσχεση του Έμερι και τα… δίκια των οπαδών!

Ο Ουνάι Έμερι δεν κρύφτηκε πίσω από τα δάχτυλό του. Αντιλαμβάνεται την απογοήτευση των οπαδών και δικαιολογεί τις αντιδράσεις τους. Όπως χθες ενάντια στην Σαουθάμπτον, όπου το γήπεδο αποδοκίμασε παίκτες και τεχνική ηγεσία. Ο ίδιος πάντως έδωσε την υπόσχεση ότι θα δουλέψει σκληρά για να βρει λύσεις και να βελτιώσει την εικόνα της Άρσεναλ.  



Η υπόσχεση του Έμερι και τα… δίκια των οπαδών!

«Καταλαβαίνω τους οπαδούς. Πως νιώθουν για εμένα και την ομάδα. Θα δουλέψω, όμως, σκληρά για εκείνους, προκειμένου να επανέλθουμε με μία καλή εμφάνιση. Θα παίξουμε με την ποιότητά μας και θα αποδείξουμε ότι μπορούμε καλύτερα. Εκείνοι μας βοήθησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως εμείς δεν τους το ανταποδώσαμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

Καλά όλα αυτά, όμως το χειρότερο για τον Έμερι είναι το γεγονός ότι το στραβοπάτημα ήρθε μετά τη συνάντησή του με τη διοίκηση της Άρσεναλ, όπου του τονίστηκε η αναγκαιότητα να επιστρέψει άμεσα η ομάδα στα θετικά αποτελέσματα. Η πίεση λοιπόν γίνεται ακόμη πιο έντονη:

«Η δουλειά μου είναι να αναλύω τις καταστάσεις και να βρίσκω λύσεις. Πρέπει να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Ένα καλό αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει σε αυτό. Η ισοπαλία στο ματς με τη Σαουθάμπτον δεν ήταν αρκετή».