Μπόνους... τετράδας για τον Μουρίνιο

Ένα ιδιαίτερο μπόνους θα περιμένει τον Ζοσέ Μουρίνιο σε περίπτωση που καταφέρει να τερματίσει με την Τότεναμ στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, μπόνους το οποίο θα κυμαίνεται στα δύο εκατομμύρια λίρες.



Μπόνους... τετράδας για τον Μουρίνιο

Όταν μία ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ έχει μαζέψει 14 βαθμούς στις 12 πρώτες αγωνιστικές ποτέ κατά το παρελθόν δεν έχει καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας!

Την παραπάνω λοιπόν παράδοση θα θελήσει να «σπάσει» η Ζοσέ Μουρίνιο με την Τότεναμ και η διοίκηση της ομάδας έδωσε κάτι... παραπάνω στον Πορτογάλο για να τα καταφέρει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Sun», στο συμβόλαιο του «Special One» υπάρχει ένα ιδιαίτερο μπόνους, το μπόνους... τετράδας!

Με λίγα λόγια λοιπόν, εάν καταφέρει η Τότεναμ να τερματίσει στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα ο Ζοσέ Μουρίνιο θα εισπράξει ένα μπόνους ύψους δύο εκατομμυρίων λιρών!

Αρκετά δελεαστική πρόταση θα έλεγε κανείς, ειδικά αφού η ομάδα του Λονδίνου βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 14η θέση με 14 βαθμούς, απέχοντας μεν μόλις τρεις από την 5η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αλλά από την 4η Μάντσεστερ Σίτι απέχει 11 βαθμούς.

Μαρίνος Πάντζης