Επίσημα στην Τότεναμ ο Μουρίνιο!

Η Τότεναμ νωρίς το πρωί ανακοίνωσε τη μεγάλη επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στους πάγκους και το αγγλικό ποδόσφαιρο, με τον Πορτογάλο τεχνικό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τα «σπιρούνια» μέχρι και το 2023! 



Επίσημα στην Τότεναμ ο Μουρίνιο!

Η Τότεναμ τελικά είχε κάτι περισσότερο από έτοιμη τη λύση για την ημέρα που ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θ' αποχωρούσε από τον πάγκο της ομάδας...

Αργά το βράδυ της Τρίτης ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» με τον Αργεντινό έπειτα από 5,5 χρόνια κοινής πορείας και μετάλλαξης του κλαμπ και νωρίς το πρωί της Τετάρτης (λίγο μετά τις 06:30) η ομάδα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο! 

Ο Πορτογάλος τεχνικός επιστρέφει στην προπονητική περίπου έναν χρόνο μετά την απόλυσή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι και το 2023!  

«Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές με εμπειρία, με δυνατότητα να εμπνεύσει τους παίκτες του και ένας εξαιρετικός τεχνικός. Έχει κατακτήσει τίτλους με κάθε ομάδα από την οποία έχει περάσει και πιστεύουμε ότι θα φέρει ξανά ενέργεια και πίστη στο ρόστερ» ήταν τα λόγια του Ντάνιελ Λίβι, με τον Μουρίνιο να δηλώνει: «Είμαι χαρούμενος που θα εργαστώ σε ένα κλαμπ με τέτοια κληρονομιά και τόσο παθιασμένους οπαδούς. Η ποιότητα στο ρόστερ αλλά και τις ακαδημίες με ενθουσιάζει. Με ελκύει το σενάριο της συνεργασίας με αυτό το υλικό». 

Κώστας Ζάλιαρης