Όταν ο Μουρίνιο δεν τους... άκουγε έναν χρόνο πριν

Σαν σήμερα, ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε ένα «Juventus Arena»... «ροντέο» μετά την λήξη της αναμέτρησης της Γιουβέντους με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ, πραγματοποιώντας μία κίνηση η οποία εν τέλει... χιλιοακούστηκε!



Όταν ο Μουρίνιο δεν τους... άκουγε έναν χρόνο πριν

7 Νοεμβρίου 2018... Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 2-1 της Γιουβέντους στο Τορίνο για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, πετυχαίνοντας μάλιστα την ανατροπή από 1-0 σε 1-2 σε 86' και 90'.

Ή μάλλον, καλύτερα...

7 Νοεμβρίου 2018... Ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Τορίνο απέναντι στην Γιουβέντους με 2-1 έκανε ένα γήπεδο... «ροντέο» με μία απλή κίνηση.

Σαν σήμερα λοιπόν, ο Special One κατάφερε να τραβήξει γι' ακόμη μία φορά όλα τα βλέμματα πάνω του, αφού πραγματοποίησε μία κίνηση την οποία μάλλον σκέφτονται ακόμα οι φίλοι της Γιουβέντους.

Τι έκανε;

Απλά σήκωσε το χέρι στο αυτί του, πήρε μία απίθανη γκριμάτσα και προσποιήθηκε πως δεν... άκουγε, θέλοντας να «πικάρει» με τον καλύτερο και τον πιο... «αλήτικο» τρόπο τους φίλους της Γιουβέντους.

Φυσικά, μετά την εν λόγω κίνηση, ο τότε τεχνικός της Γιουνάιτεντ δήλωσε πως το έκανε για αντίδραση, εφόσον οι οπαδοί της ιταλικής ομάδας τον έβριζαν για 90 λεπτά.

Όμως, όπως και να΄'χει ο Μουρίνιο τους... «πετσόκοψε»!

Ιδού και το εν λόγω βίντεο:

Μαρίνος Πάντζης