Τέσσερις για Γιουνάιτεντ από Γενάρη

Έχοντας τέσσερις ποδοσφαιριστές στο... «στόχαστρο» της φαίνεται πως θα κινηθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία μοιάζει πρόθυμη να τα... «σκάσει» για τους Μάντισον, Τσίλγουελ, Σάντσο και Ράις.



Τέσσερις για Γιουνάιτεντ από Γενάρη

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά... τέσσερα ονόματα φαίνεται πως έχει βάλει ψηλά – ψηλά στην λίστα της για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου κιόλας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλοντας να πραγματοποιήσουν το «κόλπο γκρόσο» από την νέα κιόλας χρονιά, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, αναμένεται να βγάλουν εκατομμύρια από τα ταμεία τους για τέσσερις συγκεκριμένους «στόχους».

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος από το Μάντσεστερ θέλει να τα... «σκάσει» και μάλιστα «χοντρά» ντύνοντας στα κόκκινα αρχικά τους Τζέιμς Μάντισον και Μπεν Τσίλγουελ από την Λέστερ, αλλά και τον Ντέκλαν Ράις από την Γουέστ Χαμ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να λύσει ουσιαστικά το πρόβλημα του κέντρου, ενώ σαν τελευταίο... «μπαμ» θέλει να φέρει στο «Ολντ Τράφορντ» και τον Τζέιντον Σάντσο από την Μπορούσια Ντόρτμουντ!

Από τους παραπάνω παίκτες όμως, οι οποίοι αποτελούν και την μεταγραφική λίστα Ιανουαρίου της Γιουνάιτεντ, η κάθε περίπτωση μοιάζει η μία πιο δύσκολη από την άλλη και ειδικά για την περίοδο που ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ διάλεξε να κάνει το... comeback!

Μαρίνος Πάντζης