Στην πόρτα της... εξόδου οι Ζιρού και Πέδρο

Ελεύθεροι στο να αναζητήσουν την νέα τους ποδοσφαιρική «στέγη» από την ερχόμενη κιόλας μεταγραφική περίοδο φαίνεται πως είναι από την Τσέλσι οι Ολιβιέ Ζιρού και Πέδρο, με την ομάδα του Λονδίνου ωστόσο να παρουσιάζεται πρόθυμη να ακούσει την όποια πρόταση για τους δύο συγκεκριμένους παίκτες.



Στην πόρτα της... εξόδου οι Ζιρού και Πέδρο

Τους δύο παίκτες που πιθανότατα θα... «κουνήσουν μαντήλι» στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου φαίνεται πως έχει βρει ήδη η Τσέλσι και τα ονόματα αυτών... Ολιβιέ Ζιρού και Πέδρο!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Telegraph», ο Γάλλος επιθετικός και ο Ισπανός μέσος δεν υπολογίζονται στα πλάνα του Φρανκ Λάμπαρντ και το ενδεχόμενο να ανανεωθούν τα συμβόλαια τους, τα οποία και λήγουν το καλοκαίρι, μοιάζει σχεδόν... αδύνατον.

Ωστόσο, οι «μπλε» παρουσιάζονται μάλιστα πρόθυμοι στο να εξετάσουν κάθε πρόταση η οποία θα έρθει στα γραφεία τους ακόμα και στην προσεχή μεταγραφική περίοδο, έχοντας φυσικά σκοπό να κερδίσουν ότι μπορούν από την απομάκρυνση των δύο παικτών.

Βέβαια, πάλι σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, για τον 33χρονο στράικερ ενδιαφέρον έχουν δείξει ήδη οι Γουέστ Χαμ και Κρίσταλ Πάλας, ενώ για τον Πέδρο την πόρτα φαίνεται πως έχει χτυπήσει η Φενέρμπαχτσε και μία ομάδα από την Κίνα.

Αναφορικά ωστόσο, το ότι οι δύο παίκτες δεν υπολογίζονται από τον Άγγλο τεχνικό επιβεβαιώνεται και από τις μέχρι τώρα συμμετοχές τους, με τον Ζιρού να έχει αγωνιστεί μόλις έξι φορές φέτος, οι τέσσερις ως αλλαγή, σημειώνοντας κι ένα γκολ, ενώ ο Πέδρο οχτώ και οι τρεις ως αλλαγή, πετυχαίνοντας κι εκείνος ένα τέρμα.

Μαρίνος Πάντζης