Από ένα ημίχρονο και από έναν βαθμό Νιούκαστλ και Γουλβς

Ισόπαλες 1-1 ήρθαν Νιούκαστλ και Γουλβς στην έδρα της πρώτης, με τις «καρακάξες» να κάνουν καλό πρώτο ημίχρονο αλλά τους «λύκους» να απαντούν στο δεύτερο.



Από ένα ημίχρονο και από έναν βαθμό Νιούκαστλ και Γουλβς

Οι παίκτες του Στιβ Μπρους βραχυκύκλωσαν τους φιλοξενούμενους και πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 1-0 χάρη σε μια πολύ δυνατή κεφαλιά του Τζαμάαλ Λασέλ, που πάτησε σωστά στο πρώτο δοκάρι και σε ιδανικό χρόνο νίκησε με ευκολία τον Ρούι Πατρίτσιο.

Δίκαιο το προβάδισμα για τους γηπεδούχους, που αποφάσισαν να υποχωρήσουν στον αγωνιστικό χώρο με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, κάτι που πλήρωσαν με το γκολ του Χόνι στο 73ο λεπτό, με τον τερματοφύλακά τους, Ντουμπράβκα, να κάνει κάκιστη έξοδο και να στρώνει την μπάλα στον σκόρερ που δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στο βάθος της ανυπεράσπιστης εστίας.

Δυνατές μέχρι το τέλος οι μονομαχίες, εν μέσω αρκετής γκρίνιας προς τον διαιτητή, Κέβιν Φρεντ, αλλά δεν υπήρξε νέα διαφοροποίηση στο σκορ. Έμεινε οριακά εκτός τελευταίας τριάδας η Νιούκαστλ, ωστόσο αν κερδίσει η Νόριτς θα υποχωρήσει. Αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ η Γουλβς, για την οποία αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία 1-1 σε αυτό το εύρος αγώνων.