Ν. Πεπέ: «Οι προσδοκίες ήταν υψηλές…»

Λίγο η αλλαγή χώρας, η πίεση που ένιωσε κατά τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ, όλα μαζί, στέρησαν από τον Νικολάς Πεπέ την… φορτσάτη παρουσία του στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ.  



Ν. Πεπέ: «Οι προσδοκίες ήταν υψηλές…»

Ο νεαποκτηθείς άσος των Λονδρέζων, ωστόσο, υποσχέθηκε πως με τον καιρό θα είναι καλύτερος.

«Πρόκειται για ένα πρωτάθλημα εντελώς διαφορετικό από το γαλλικό. Έπρεπε να εγκλιματιστώ γρήγορα διότι εξ΄αρχής οι προσδοκίες ήταν υψηλές. Δυστυχώς δεν το κατάφερα στην αρχή, όμως είχα πάντα την στήριξη του προπονητή και των συμπαικτών μου. Δουλεύω σκληρά για να κάνω καλές εμφανίσεις και να εγκλιματιστώ πλήρως στην Πρέμιερ Λιγκ», τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής μεσοεπιθετικός και συνέχισε:

«Το κλειδί είναι να έχεις καλούς ανθρώπους γύρω σου. Έχω μαζί την οικογένειά μου, επομένως ψυχολογικά είμαι καλά. Στηρίζομαι σε αυτούς πολύ, ειδικά όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Ανέκαθεν μου φαινόταν δύσκολο να έρθω σε μια χώρα που δεν ξέρω τη γλώσσα και μου είναι άγνωστη. Επομένως είναι σημαντικό που έχω εδώ την οικογένειά μου. Δεν είμαι στα καλύτερά μου, διότι δεν έκανα προετοιμασία όπως οι άλλοι. Βρισκόμουν στο Κόπα Άφρικα. Δουλεύω όμως πολύ σκληρά για να τα καταφέρω».