Φαν Νίστελροϊ: «Πάμε Γιουνάιτεντ!»

Το δικό του μήνυμα για το σημερινό (20/10) «μεγάλο» ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ έδωσε μέσω social media ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, ο οποίος όπως φαίνεται δεν έχει ξεχάσει την παλιά του... «αγάπη» και θέλησε να δώσει την στήριξη του στην επί πέντε χρόνια ομάδα του.



Φαν Νίστελροϊ: «Πάμε Γιουνάιτεντ!»

Ένα ρητό λέει πως οι «μεγάλες»... αγάπες δεν ξεχνιούνται και όπως φαίνεται ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ δεν ξέχασε την δική του!

Ο άλλοτε επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αφορμή το αποψινό (20/10) ντέρμπι των «κόκκινων διαβόλων» με την Λίβερπουλ, θέλησε να εκφράσει δημόσια την στήριξη του στην ομάδα της καρδιάς του με ένα απλό αλλά γεμάτο... νόημα post στα social media.

Συγκεκριμένα, ο 43χρονος πλέον Ολλανδός ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος να πανηγυρίζει και την συνδύασε με την εξής λεζάντα: «Come on United!», δηλαδή «Πάμε Γιουνάιτεντ!», θέλοντας έτσι να δείξει την στήριξη του στην άλλοτε ομάδα του σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Φυσικά, πως να ξεχάσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ρούντ Φαν Νίστελροϊ, ο οποίος πέρασε πέντε ολόκληρα χρόνια στην... «κόκκινη» πλευρά του Μάντσεστερ και κατάφερε να σημειώσει συνολικά 150 γκολ σε 219 συμμετοχές, απολογισμός ο οποίος αποτελεί και τον καλύτερο στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ιδού λοιπόν και το εν λόγω ποστάρισμα του Ολλανδού στράικερ:

Μαρίνος Πάντζης