Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 1-0 (ημίχρονο/vid)

Αν και τίποτα δεν συνέβαινε για περίπου 42 λεπτά, έγινε ο... κακός χαμός προς το φινάλε του πρώτου μέρους στο μεγάλο ντέρμπι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγείται 1-0 της Άρσεναλ χάρη σε γκολ του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ!  



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 1-0 (ημίχρονο/vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσενα απέτυχαν να δικαιολογήσουν στο μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου μέρους της μεταξύ τους κόντρα τον χαρακτηρισμό «ντέρμπι» για το παιχνίδι...

Δίχως ρυθμό, δίχως ιδιαίτερες φάσεις για γκολ, δίχως ένταση, δίχως κάτι που να μπορεί να κρατήσει το ενδιαφέρον του κόσμου, όλα έδειχναν ότι τα πρώτα 45 λεπτά θα τελείωναν στο 0-0.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 29' με τον Ντάνιελ Τζέιμς να ξεσηκώνει ακόμα και τον Σερ Άλεξ με το χαμηλό αριστερό σουτ που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Λένο, ενώ, η Άρσεναλ απείλησε με ένα χαμηλό σουτ του Πεπέ στο 36' που ήταν εύκολη λεία για τον Ντε Χέα.

Στο 43' ο Ράσφορντ από μπαλιά του Πογκμπά βρέθηκε μόνος στην περιοχή, αλλά τον πρόλαβε ο Σωκράτης και ο Άγγλος γλιστρώντας δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά.

Κι αφού οι Σακά και Γκεντουζί έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία στο 44', ήρθε το τρομερό σουτ του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ στην αμέσως επόμενη φάση να κάνει το 1-0 για τη Γιουνάιτεντ!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης