Τα παράπονα του Ζέσους για τη Σίτι!

Έχει τα παράπονά του και αποφάσισε μετά από... τρία χρόνια να τα αποκαλύψει! Ο Γκαμπριέλ Ζέσους εξέφρασε την ενόχλησή του για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που λαμβάνει στη Μάντσεστερ Σίτι, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν έχει κανένα προσωπικό πρόβλημα με τον Κουν Αγουέρο!  



Τα παράπονα του Ζέσους για τη Σίτι!

Το αντίθετο! Ο Βραζιλιάνος επιθετικός παραδέχτηκε μεν ότι είναι δυσαρεστημένος, αλλά παράλληλα αποθέωσε και τον συμπαίκτη του!

«Τελείωσα με τη φάση «πρέπει να περιμένεις την ευκαιρία σου». Είμαι εδώ περίπου τρία χρόνια, αυτή είναι η τέταρτη σεζόν μου και αυτό με κάνει να θέλω να παίζω περισσότερο. Προφανώς και είναι δύσκολος ο συναγωνισμός με τον Αγουέρο, τον μεγαλύτερο θρύλο αυτής της ομάδας. Αυτό βέβαια ειναι καλό για την ομάδα. Αγωνίζεται πολύ καλά, όπως και εγώ. Σέβομαι την ιστορία του εδώ, αλλά και την απόφασή του προπονητή μου», τόνισε αρχικά ο Βραζιλιάνος επιθετικός και συνέχισε:

«Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι στον πάγκο για κακό λόγο, αλλά ξεχνούν ότι δεν οφείλεται στις κακές μου εμφανίσεις. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Αγουέρο είναι φανταστικός. Έμαθα να καταλαβαίνω την κατάσταση, όχι να περιμένω... Η προηγούμενη σεζόν ήταν δύσκολη. Δεν πήρα την ευκαιρία να παίξω σε πολλά παιχνίδια, ούτε στα σημαντικά. Πονάει όταν δεν παίρνεις ευκαιρία και ναι, ένιωσα απογοήτευση την προηγούμενη σεζόν. Νομίζω είναι λογικό. Δεν έχω επιδείξει αντιεπαγγελματική συμπεριφορά ποτέ.

Κράτησα τον εαυτό μου ήρεμο και κατάφερα να αγωνιστώ στον τελικό του Κυπέλλου και να σημειώσω δύο γκολ. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σκεφτόμουν ότι φέτος πρέπει να προσεγγίσω διαφορετικά τη σεζόν. Έχω παίξει ήδη σε έξι παιχνίδια και έχω σκοράρει. Εκεί έχω επικεντρωθεί. Δεν θέλω να κλέψω τη θέση κανενός στην ενδεκάδα».