Γκρίνγουντ: Δυο παρόμοια γκολ, δυο σπουδαίες επιδόσεις (vid)

Λίγες μέρες μετά το σωτήριο γκολ του στο Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Αστάνα, ο Μέισον Γκρίνγουντ ήταν εκείνος που σκόραρε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Ρότσντεϊλ στο Λιγκ Καπ και κατέγραψε δυο εξαιρετικές επιδόσεις πρωταγωνιστώντας στα πρόσφατα ματς της ομάδας του Σόλσκιερ.  



Γκρίνγουντ: Δυο παρόμοια γκολ, δυο σπουδαίες επιδόσεις (vid)

Οι «κόκκινοι διάβολοι» με μια πολύ κακή εμφάνιση στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ κατάφεραν να προκριθούν μέσω της διαδικασίας των πέναλτι στους «16» της διοργάνωσης, με τους οπαδούς να στρέφονται εναντίον των παικτών για την εικόνα που παρουσίασαν γι' ακόμα μια φορά, μετά την ήττα (2-0) από τη Γουέστ Χαμ στο πρωτάθλημα.

Ο Μέισον Γκρίνγουντ, από την πλευρά του, έκανε ξανά ό,τι περνούσε από το χέρι του και σκόραρε, προτού ο 16χρονος Μάθισον γράψει το 1-1 με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην άσπρη βούλα.

Έχοντας ήδη γίνει ο νεαρότερος σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ιστορία του κλαμπ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Αστάνα την περασμένη Πέμπτη, σε ηλικία 17 ετών και 353 ημερών, έβαλε τ' όνομά του στην ιστορία της ομάδας και στο Λιγκ Καπ.

Εκεί, σε ηλικία 17 ετών και 359 ημερών, έγινε ο 3ος νεαρότερος που σκοράρει με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, μετά τους Νόρμαν Γουάιτσαϊντ και Ράιαν Γκιγκς...

Και δείτε το παρακάτω βίντεο ψάχνοντας για... διαφορές στις κινήσεις του:

 

 

Κώστας Ζάλιαρης