Live: Τσέλσι - Λίβερπουλ

Τσέλσι και Λίβερπουλ κοντράρονται στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και το england365.gr σας παρουσιάζει live την εξέλιξη της σπουδαίας αναμέτρησης.



Live: Τσέλσι - Λίβερπουλ

Η σελίδα χρειάζεται συχνή ανανέωση

Σας ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας για το live του ματς. Καλό σας βράδυ.

Τρελό φινάλε στο ματς, με τους γηπεδούχους να πιέζουν για την ισοφάριση, να την αγγίζουν, αλλά να μην την πιάνουν στα χέρια τους.

Μεγάλη ευκαιρία για την Τσέλσι, που αγγίζει το 2-2 με τον Μισί Μπατσουαγί. Δίπλα από το δεξί σίδερο η κεφαλιά του Βέλγου φορ.

Το τρομερό τέρμα του Καντέ:

 

 

Γκοοοοοοοοολ για την Τσέλσι και αυτήν την φορά μετράει κανονικά! Τρομερή ενέργεια από τον Καντέ. Δεν τον μάρκαρε κανείς και ο Γάλλος τιμώρησε την Λίβερπουλ με φανταστικό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής (71').

Συμπληρώθηκε μια ώρα αγώνα, χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στο σκορ.

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, με τον Κέπα να χρειάζεται να κάνει τεράστια επέμβαση για να μην επιτρέψει στον Φιρμίνο να σκοράρει για δεύτερη φορά.

Ημίχρονο στο ματς. 2-0 για την Λίβερπουλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με τα γκολ των Αλεξάντερ-Άρνολντ και Φιρμίνο. Ισοφάρισε η Τσέλσι αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ.

Πλησιάζουμε στο ημίχρονο, χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Το γκολ του Φιρμίνο:

 

 

Γκοοοοολ για την Λίβερπουλ! Ακόμη μία κομπίνα σε φάουλ, με τον Αλεξάντερ-Άρνολντ να αφήνει την μπάλα στον Ρόμπερτσον κι εκείνος να βρίσκει το κεφάλι του Φιρμίνο. Φαίνεται πως καθαρίζει το ματς η ομάδα του Κλοπ (30').

Η Τσέλσι ισοφάρισε στο 27' με τον Αθπικλικουέτα μετά από φάση διαρκείας, αλλά το γκολ δεν μετράει σωστά για οφσάιντ του Μάουντ στην αρχή της φάσης.

Τεράστια ευκαιρία για την Τσέλσι με τον Έιμπραχαμ, απέκρουσε το τετ-α-τετ ο Αντριάν.

Το γκολ του Αλεξάντερ-Άρνολντ:

 

 

Γκοοοοοολ! Πάνω που λέγαμε ότι η Τσέλσι ήταν καλύτερη, ήρθε ένα ανόητο φάουλ του Κρίστενσεν στον Μανέ στα όρια της περιοχής, και ο Αλεξάντερ-Άρνολντ εξαπέλυσε έναν κεραυνό για να κάνει το 0-1. Πάσα από τον Σαλάχ και αδιανόητα δυνατό σουτ από τον Άγγλο στο αριστερό «Γ» της εστίας του Κέπα.

Έχουμε φτάσει στο 12ο λεπτό χωρίς σημαντικές ευκαιρίες στον αγώνα. Δείχνει να πατάει καλύτερα η Τσέλσι.

Ξεκίνησε η αναμέτρηση

Για την Λίβερπουλ ξεκινάνε οι: Αντριάν, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο, ενώ στον πάγκο είναι οι: Κέλερ, Μίλνερ, Γκόμεζ, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Λαλάνα, Σακίρι, Μπρούστερ

Για την Τσέλσι θα ξεκινήσουν οι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Τομόρι, Έμερσον, Καντέ, Ζορζίνιο, Κόβατσιτς, Γουίλιαν, Μάουντ, Έιμπραχαμ, ενώ στο πάγκο θα βρίσκονται οι: Καμπαγιέρο, Ζουμά, Αλόνσο, Μπάρκλεϊ, Πέδρο, Πούλισικ, Μπατσουαγί

Πάμε να δούμε τις ενδεκάδες

Είμαι ο Γιώργος Σιάφας και μαζί θα παρακολουθήσουμε Live το ντέρμπι ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ

Καλησπέρα σας!