Ηττήθηκε ξανά εκτός έδρας η Γιουνάιτεντ, το έσωσε στις καθυστερήσεις η Γουλβς

Με σκορ 2-0 επικράτησε η Γουέστ Χαμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, ισόπαλη με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η συνάντηση του «Σέλχαρστ Παρκ», με την Γουλβς να ισοφαρίζει την Κρίσταλ Πάλας με δέκα παίκτες και γκολ του Γότα στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ.



Ηττήθηκε ξανά εκτός έδρας η Γιουνάιτεντ, το έσωσε στις καθυστερήσεις η Γουλβς

Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0

Άλλη μια «άχρωμη» εμφάνιση κατέγραψε μακριά από την έδρα της η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να μετρούν πλέον 11 συνεχόμενα ματς μακριά από το «Ολντ Τράφορντ» στα οποία έχουν δεχτεί από τουλάχιστον ένα γκολ. Ο σύλλογος παραμένει χωρίς «διπλό» από τις 27 Φεβρουαρίου και τη νίκη (3-1) επί της Κρίσταλ Πάλας.

Το σκορ άνοιξε για τα «σφυριά» ο Γιαρμολένκο στο 44ο λεπτό με αριστερό σουτ εντός περιοχής ενώ το 2-0 σημειώθηκε στο 84’ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Κρέσγουελ.

Οι μοναδικές αξιόλογες στιγμές των φιλοξενούμενων καταγράφηκαν στο 48ο και 57ο λεπτό. Στην πρώτη περίπτωση ο Μάτα αστόχησε από πλεονεκτική θέση με προβολή ενώ στη δεύτερη, ο Μαγκουάιρ δεν κατάφερε να νικήσει τον Φαμπιάνσκι από το ύψος της μικρής περιοχής.

Κρίσταλ Πάλας-Γουλβς 1-1

Το αυτογκόλ του Ντεντόκερ στο 46ο λεπτό (σ.σ. κόντρα σε σουτ του Γουάρντ) ήταν αυτό που άνοιξε το σκορ στο ματς του «Σέλχαρστ Παρκ» αλλά στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, η σέντρα του Τραορέ βρήκε εντός περιοχής τον Γότα, ο οποίος ισοφάρισε με πλασέ σε 1-1.

Η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο έμεινε ξανά μακριά από το καλό της πρόσωπο ενώ από το 73ο λεπτό και έπειτα, το συγκρότημα του Πορτογάλου τεχνικού συνέχισε τις προσπάθειές του με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Σαΐς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι «λύκοι» συνεχίζουν να αγνοούν τη νίκη στο φετινό μαραθώνιο, έχοντας συλλέξει μόλις 4 βαθμούς, οι οποίοι τους κατατάσσουν στην 19η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στη 12η θέση με συγκομιδή 8 βαθμών οι «αετοί».

Γιάννης Τζιουμακλής