Η ανανέωση του Χάντσον-Οντόι ήταν προτεραιότητα του Λάμπαρντ

Προτεραιότητά του χαρακτήρισε την ανανέωση του συμβολαίου του Κάλουμ Χάντσον-Οντόι ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος φανέρωσε πως με το που ανέλαβε την δουλειά στην Τσέλσι είχε συζήτηση με τον νεαρό για να τον πείσει να παραμείνει στον σύλλογο, έχοντας ήδη ξεκαθαρίσει στον σύλλογο πως πιστεύει πολύ στον νεαρό.



Η ανανέωση του Χάντσον-Οντόι ήταν προτεραιότητα του Λάμπαρντ

Ο Άγγλος τεχνικός έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να τα βρουν οι δύο πλευρές, αφού πίεσε για να κρατήσει μακριά τις... Σειρήνες της Μπάγερν Μονάχου θέλοντας να συμπεριλάβει τον 18χρονο στο φιλόδοξο πρότζεκτ που έχει για το μέλλον.

«Αμέσως μόλις έπιασα δουλειά ήρθα σε επαφή μαζί του για να του ξεκαθαρίσω ότι ήθελα πολύ να είναι κομμάτι του πρότζεκτ. Είναι ένα νεαρό παιδί που βγήκε από την ακαδημία του συλλόγου, ο σύλλογος έχει δουλέψει σκληρά μαζί του, κι αυτός από την μεριά του έχει δουλέψει εξίσου σκληρά για να φτάσει στην πρώτη ομάδα.

Για μένα, η εξέλιξη αυτήν ήταν αυτό που θέλαμε όλοι. Ήταν λίγο εκτός των αρμοδιοτήτων μου, με τον σύλλογο να είναι αυτός που διαπραγματευόταν για το συμβόλαιο, αλλά ήθελα να κάνω σαφές πως τον ήθελα στον σύλλογο γιατί πιστεύω στο ταλέντο του. Τώρα που μπήκαν οι υπογραφές στο πενταετές, ξέρω πως η σκληρή δουλειά ξεκινάει πραγματικά για εκείνον τώρα. Έχει τα πάντα μπροστά του. Ξέρουμε το ταλέντο που διαθέτει. Το έχει δείξει σε αρκετές περιπτώσεις με την πρώτη ομάδα όταν του δόθηκε η ευκαιρία, αλλά θεωρώ πως έχει να δείξει πολλά περισσότερα και πως η καθαρή σκληρή δουλειά θα τον φτάσει σε αυτό το επίπεδο.

Ευελπιστούμε ότι ο Κάλουμ θα μάθει από άλλους ποδοσφαιριστές δίπλα του, τους νεότερους, οι οποίοι παίρνουν τις ευκαιρίες τους. Και να πω ότι δεν τις προσφέρουμε στο πιάτο, αλλά γιατί τις αξίζουν έχοντας δουλέψει τόσο πολύ κατά την περίοδο της προετοιμασίας. Είναι ωραίο να το βλέπει και μακάρι να είναι διψασμένος για επιτυχία. Τώρα που μπήκαν και οι υπογραφές, μπορούμε να αφήσουμε τα υπόλοιπα στην άκρη και να αρχίσουμε δουλειά», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Λάμπαρντ.

Γιώργος Σιάφας