Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι 1-0 (Ημίχρονο)

Με σκορ 1-0 προηγείται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της Τσέλσι μετά τα πρώτα 45 λεπτά της 1ης αγωνιστικής στο «Ολντ Τράφορντ». Σκόρερ ο Μάρκους Ράσφορντ με πέναλτι στο 18’, δύο δοκάρια η Τσέλσι με Έιμπραχαμ (4’) και Έμερσον (40’).



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι 1-0 (Ημίχρονο)

Θα μπορούσε να πει κανείς πως το σκορ του πρώτου μέρους «αδικεί» τους «μπλε», η οποίοι έφτασαν τέσσερις φορές με αξιώσεις κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος.

Την αρχή έκανε ο Έιμπραχαμ στο 4ο μόλις λεπτό, όταν η ολιγωρία του Ράσφορντ του επέτρεψε να δει εστία και να εξαπολύσει ένα σουτ που σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ντε Χέα.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν ωστόσο το προβάδισμα στο 18ο λεπτό! Ο -αρνητικός στο πρώτο ημίχρονο - Ζουμά ανέτρεψε τον Ράσφορντ εντός περιοχής, με τον Άγγλο επιθετικό να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι που καταλόγισε ο Άντονι Τέιλορ.

Η Τσέλσι όμως συνέχισε να δείχνει απειλητική με δύο επικύνδυνα σουτ του Μπάρκλεϊ! Η προσπάθεια του 35ου λεπτού κατέληξε ελάχιστα άουτ ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα (39’) ανέλαβε δράση ο Ντε Χέα.

Η τελευταία «στιγμή» της ομάδας του Λάμπαρντ ήρθε στο 40ο λεπτό, όταν το διαγώνιο σουτ του Έμερσον σταμάτησε ξανά στο δοκάρι των γηπεδούχων. Προηγήθηκε η λάθος αντιμετώπιση της φάσης από την άμυνα του Σόλσκιερ, η οποία εκτέθηκε από ένα μακρινό γέμισμα του Αθπιλικουέτα.

Οι συνθέσεις:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Περέιρα, Λίνγκαρντ, Ράσφορντ, Μαρσιάλ

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ζουμά, Έμερσον, Κόβατιτς, Ζορζίνιο, Μάουντ, Μπάρκλεϊ, Πέδρο, Έιμπραχαμ

Γιάννης Τζιουμακλής