Στην Τότεναμ μέχρι το 2024 ο Μόουρα

Παίκτης της Τότεναμ θα παραμείνει και επίσημα για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Λούκας Μόουρα, ο οποίος υπέγραψε σήμερα (9/8) νέο συμβόλαιο με τα «σπιρούνια».



Στην Τότεναμ μέχρι το 2024 ο Μόουρα

Την φανέλα της Τότεναμ θα συνεχίσει να φοράει έως το 2024 ο Λούκας Μόουρα!

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αποτέλεσε έναν από τους κύριους πρωταγωνιστές της ομάδας στο περσινό Τσάμπιονς Λιγκ και ήταν εκείνος που την οδήγησε στον τελικό της διοργάνωσης, σήμερα (9/8) έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τον σύλλογο του Λονδίνου, όπου και θα βρίσκεται έως το 2024.

Μετά την ανακοίνωση για το νέο του συμβόλαιο, ο 26χρονος δήλωσε στο επίσημο κανάλι της Τότεναμ τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, επειδή είναι πολύ καλά νέα για μένα!

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, τα πάντα είναι καταπληκτικά εδώ, οι φίλαθλοι, η ομάδα και είμαι ευγνώμων που ο σύλλογος μου πρόσφερε νέο συμβόλαιο.

Και τώρα πρέπει να δώσω τα καλύτερα, όπως κάνω πάντα, για να δείξω σε όλους πως αγαπώ να παίζω ποδόσφαιρο και να προσφέρω ακόμα περισσότερα στον σύλλογο, κάνοντας χαρούμενους τους φιλάθλους μας».

Ο 26χρονος, ο οποίος έφτασε στο Τότεναμ τον Ιανουάριο του 2018 από την Παρί Σεν Ζερμέν, πέρσι πραγματοποίησε 48 συμμετοχές με την φανέλα την Τότεναμ και κατάφερε να σημειώσει 15 τέρματα.

Μαρίνος Πάντζης